Milyenek a skorpió fiúk?
Milyenek a skorpió fiúK? Milyenek amikor szerelmesek? Milyen csaj jön be nekik?
Akiket nem érdekel a horoszkóp, és azért jön ide, hogy lehordja, az ne jöjjön. Nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy szitkolózzanak egyesek. Nem kell ebben a kategóriában nézelődni annak aki nem hisz benne.
Ha magamról kellene mintázni az összes skorpiót, akkor normálisak, amikor szerelmesek akkor őrülten nagyon szeretnek, romantikus, érzelmes, mindent a párjáért, 100%-ban hűséges (soha senkit nem csaltam meg) és a vékony normális lányok. (Nem a ribik)
Egyik előző válaszadóval egyetértek tényleg nagyon tudok szeretni, tényleg könnyű megbántani, és igen a szex is fontos. :) bár én konkrétan nem igazán akarom szabadnak érezni magam, azt szeretem ha valaki szeret, és életem párja, nem akarok szabad és egyedül lenni.
Rossz tulajdonság: féltékenység nagyon. De ez csak a nagy szeretetből és a félelemből fakad, csalódásom volt már jópár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!