Miért az aszcendens számít, és miért nem a zeniten lévő csillagjegy?
Figyelt kérdés
Az aszcendens úgy tudom az a csillagjegy, amelyik éppen akkor kelt fel, amikor az illető született. De mi van azzal a csillagképpel, amelyik éppen akkor delelt? Az semmit nem számít?2016. máj. 11. 18:34
1/8 anonim válasza:
A válasz könnyű: mert így találták ki.
2/8 Fish1 válasza:
Mindkettő számít. 36 éves kor után az aszcendens jobban érvényesül.
4/8 A kérdező kommentje:
És azt hogy nevezik az asztrológiában, amelyik a zeniten van? Hol találhatnék arról elemzést? Mert én eddig mindig az aszcendest, valamint azt találtam, hogy melyik bolygó éppen melyikben állt, de az éppen delelő csillagképről semmit.
2016. máj. 12. 19:08
5/8 anonim válasza:
MC (medium coeli), a X. ház kezdő pontja, vagyis a sorsfeladat házának.
Erre gondolsz?
6/8 A kérdező kommentje:
Biztosan, bár azért kérdem, mert nem tudom. Hol tudnám megnézni, hogy ez mi volt éppen?
2016. máj. 18. 19:14
7/8 anonim válasza:
A radixod (horoszkóp ábra) kell hozzá, ott látod. (vannak ingyenes oldalak pl astro.com).
8/8 anonim válasza:
És az aszcendens miért számít? Mert csak.
Lehetne kreálni bármilyen hasonló együttállást. Kb. ugyanannyit jelent mind - semmit.
88 csillagkép van északon és délen együtt. Most az állatövi 12 (13 egyébként) miért van kiemelve? Mert azt járja be a Nap évente látszólagosan. És? Akkor mi van?
Hiszen már a csillagKÉPek is kreált dolgok, a csillagJEGYek meg még inkább. Objektív értelemben nem is léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!