A Mérleg szept.23-tól vagy 24-től kezdődik?
Figyelt kérdés
Hol azt írják, hogy szept. 23-tól okt. 22-ig, hol pedig, hogy szept. 24-től okt. 23-ig. A többit nem figyeltem, most, de akkor ez a többire is befolyással kell, hogy legyen nem? Mi lehet ennek az oka?2016. ápr. 26. 16:59
2/8 anonim válasza:
11 másodperc volt megtalálni google-ben és nem kapkodtam.
3/8 anonim válasza:
Hopsz, igazad van, tényleg mindenhol mást írnak.
Bocs az arroganciáért.
4/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy ez a határnap, minden évben máskor kezdődhet ténylegesen, úgyhogy érdemes egy asztrológiai honlapon bepötyögni a kérdéses személy adatait, születési évvel-óra perccel, hogy most az előző jegy végébe vagy a következő jegy elejébe esik bele épp.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudnál ajánlani egy oldalt, ahol ezt visszamenőleg meg lehetne nézni, hogy egyes években melyik jegy mikor kezdődött ill. végződött?
2016. máj. 5. 16:15
6/8 anonim válasza:
Én sajnos még nem találkoztam ilyennel, de mondom, egy precíz horoszkópkészítő honlapon megtalálod a kérdéses egyénre-időpontra aktualizálva hogy épp mi a napjegye. Ha nem gond az angol, az astronet.com-t ajánlom, én azt használom.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. máj. 10. 16:49
8/8 A kérdező kommentje:
De az órát nem lehet beállítani, és éppen az volt, hogy a határnapokon nem tudjuk mikor került egyik jegy a másikba. Pl. 1997-ben 09.22.-t írta a Mérleg kezdetének, 2015-ben pedig 09.23.-at. :(
2016. máj. 10. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!