Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfi?

Vízöntő férfi?

Figyelt kérdés
Hogy reagál mikor sír a párja?Ideges lesz,megvigasztalja?
2016. ápr. 4. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
?
2016. ápr. 4. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ok - okozat, ez határozza meg a reakciót, legyen bármilyen jegyű a férfi. Persze a vízöntő férfi is nagyon együtt érző tudd lenni, mindaddig amíg rá nem jön, hogy ki akarják e használni.
2016. ápr. 5. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátom vízöntő. Egyszer sírtam előtte, illetve ilyen sírás közeli állapotban voltam, hogy kicsordult a könnyem, és vigyorogva kértem, hogy menjen el, addig próbáltam magam tartani. Nem ment el. Próbálta megbeszélni velem, de én nem akartam beszélgetni (mert, akkor elbőgtem volna magam), és így szólongatott a nevemen, miközben én magam elé bámultam és járt az agyam. Utána kicsit jobban lettem, és megkértem, hogy most már tényleg menjen el. Elment és kibőgtem magam. :D
2016. máj. 13. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én volt barátom mikor szomorú voltam megvigasztalt, de voltak csúnya veszekedéseink ordibálás bőgés sírás rívás, a sokadik ő szerinte hisztinél mikor elsírtam már magam mert annyira ki voltam már érzelmileg, ( nem tudom mitől.. szar időszakom volt) már ideges volt és le se szart mondta hogy fejezzem már be mert ő ezt nem bírja...

De ez nagyon szélsőséges eset, meg mi is azok voltunk külön külön is együtt meg pláne, hát még ugy hogy én a kapcsoalt alatt vhogy nem voltam nmagam sose voltam ez a sírdogálós fajta akkoriban vmiért jött.......

2016. jún. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!