Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igazak-e a horoszkópban leírtak?

Igazak-e a horoszkópban leírtak?

Figyelt kérdés
Elolvastam az előrejelzést a hétre és nagyon furcsa dolgokat olvastam.Hihetek-e a horoszkópnak?
2010. ápr. 3. 22:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen újségból olvasott napi/heti/havi szaroknak semmi közük az asztrológiához. Ha személyre szabottat akartok, menjetek el egy igazi asztrológushoz.
2010. máj. 5. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem hogy a horoszkópnak nincs köze az asztrológiához, az asztrológiának nincs köze a tudományhoz! A csillagok irányítják a sorsunkat? Ha ezt egy tanár mondaná, benyújtanám az elbocsájtási kérvényt. Könyörgöm, azok csak élettelen gázgömbök! Csak a nagyobb bevételért tesznek minden újságba horoszkópot. Azt írják: "Az ikrek ma új barátra tesznek szert." Hát pármillió embernél be is következik, sőt néhány direkt azért megy szórakozóhelyre, mert ezt elhiszi, aztán beképzeli magának, hogy ez igaz. Az olyanoknak nem szabad hinni, az asztrológia nem is tudományág!
2010. máj. 5. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát, én csak azt tudom mondani, hogy tavaly januárban a fodrászomnál ülve olvasgattam egy bulvármagazint, amiben egy egész részletes kis személyreszabott horoszkóp szerint 2009-ben családot alapítok. 2009. 11. 23-án megszületett a fiam!
2010. máj. 6. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
nem igazak.
2010. máj. 6. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Anyám egy újságnál dolgozott grafikusként, és az a nő aki a horoszkópokat írta megbetegedett, így anyám vette át helyette pár hétre a melót.

Anyám nem értett ugyan a horoszkópokhoz, de írni ő is tud valamit, legalábbis úgy gondolta.

Én akkor kb 12 éves voltam, és horoszkóp rajongó, és és én akartam megírni a heti horoszkópot :)

Nekem volt egy rég lejárt éves horoszkópkönyvem is, amiből lehetett ötleteket lopni.

Aztán én írtam valamit nagy örömmel és gondossággal :)

Anyu átnézte, kicsit átfogalmazta, aztán kész, ment is az újságba :)

Aztán volt olyan ismerős, aki miután olvasta az újságot, megdicsérte anyut. Nagy komolyan ezt mondta:

- nahát teljesen bejött minden amit írtál. Nem is tudtam, hogy te a horoszkóppal is foglalkozol.

És mikor ezt anyu elmondta nekem, akkor jót röhögtünk, hogy milyen könnyű etetni a népet hülyeségekkel :)

2010. máj. 6. 23:54
 16/17 A kérdező kommentje:
XD XD!! Ez Jó!!
2010. máj. 7. 11:28
 17/17 anonim ***** válasza:

a horoszkóp, akármennyire is bizonygatják az ellenkezőjét a készítői, csak áltudomány. ha hinni szeretnél valamiben, akkor keress egy jóöreg vallást magadnak, legalább 1000 éveset.

a horoszkóp arra azonban nagyon megfelel, hogy utólag elolvasva átgondolja az ember az adott időszakot.

2010. jún. 25. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!