Igazak-e a horoszkópban leírtak?
Anyám egy újságnál dolgozott grafikusként, és az a nő aki a horoszkópokat írta megbetegedett, így anyám vette át helyette pár hétre a melót.
Anyám nem értett ugyan a horoszkópokhoz, de írni ő is tud valamit, legalábbis úgy gondolta.
Én akkor kb 12 éves voltam, és horoszkóp rajongó, és és én akartam megírni a heti horoszkópot :)
Nekem volt egy rég lejárt éves horoszkópkönyvem is, amiből lehetett ötleteket lopni.
Aztán én írtam valamit nagy örömmel és gondossággal :)
Anyu átnézte, kicsit átfogalmazta, aztán kész, ment is az újságba :)
Aztán volt olyan ismerős, aki miután olvasta az újságot, megdicsérte anyut. Nagy komolyan ezt mondta:
- nahát teljesen bejött minden amit írtál. Nem is tudtam, hogy te a horoszkóppal is foglalkozol.
És mikor ezt anyu elmondta nekem, akkor jót röhögtünk, hogy milyen könnyű etetni a népet hülyeségekkel :)
a horoszkóp, akármennyire is bizonygatják az ellenkezőjét a készítői, csak áltudomány. ha hinni szeretnél valamiben, akkor keress egy jóöreg vallást magadnak, legalább 1000 éveset.
a horoszkóp arra azonban nagyon megfelel, hogy utólag elolvasva átgondolja az ember az adott időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!