Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ennyire kegyetlen a...

Miért ennyire kegyetlen a sors a kos jegyében, így január és február hónapban? Ez egész évben ilyen lesz?

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A horoszkópokat úgy írják, hogy a lehető legszélesebb rétegre "igaz" legyen. Pl. azt mondom: "Kemény megpróbáltatásokon fogsz keresztül menni. Jellemzően fáradt leszel az elkövetkezendő időszakban. Tölts sok időt a pároddal vagy a barátaiddal, mert rajtuk keresztül megtalálhatod a megoldást."

Ez egy végtelenül egyszerű humbung. A megpróbáltatások mindenki életében jelen vannak, a tiedben is, de nem azért mert én leírtam. Sőt! Azért írtam le, mert tudom, hogy a tiedben is ott vannak és így könnyebben befogadod a dolgot. Az meg, hogy fáradt leszel egyértelmű. Az emberek bele-belefáradnak a gondokba, ráadásul a folyamatos és gyors időjárás változás sem kifejezetten jó az idegrendszernek. Amikor meg elküldenek a párodhoz vagy a barátaidhoz tulajdonképpen egy biztos pontra utalnak, amitől elvileg jobb kedved lesz. Nem azért, mert a sok kuruzsló ezt mondta, hanem mert jól érzed magad velük. Elvégre azért ők a barátaid, ill. azért azzal az emberrel vagy együtt. Tulajdonképen ez a pszichológia olyan ága, mely a babonákra épít. Mellesleg barátnőm is kos és neki elég jól mennek a dolgai. Tehát közel sem törvényszerű.

2016. febr. 23. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Azzal kegyetlen a sors aki elhiszi hogy 12 féle ember van, és azzal a 12 féle emberrel mindig ugyanaz történik bárhol is él a világban ...
2016. febr. 23. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
A január február kegyetlen tud lenni. De hamarosan jön az április elseje a bolondok napja.
2016. febr. 23. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is kos jegyű vagyok és velem is ez van.
2016. febr. 25. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Néha csak az apró jókat kell észrevenni... Néha ez a legnagyobb segítség. Semmi sem tart örökké, ami elkezdődik az előbb vagy utóbb be is fejeződik.
2016. márc. 17. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!