Mondj magadról 5 mondatot és megmondom a csillagjegyed ( megpróbálom)?
Figyelt kérdés
Csalni nem ér!2016. febr. 12. 21:58
82/92 anonim válasza:
79-es vagyok. Engem nem említettél! Lázadok
83/92 anonim válasza:
79-82 ez a lázadás... Vízöntő?
84/92 anonim válasza:
Telitalálat :)
80-as voltam
akkor most a férjem:
- gondoskodó
- makacs
- házias
- anyagias
- előre látó
87/92 anonim válasza:
Kérdező!
Teljesen komolytalan vagy, mert még csak meg se próbáltál tippelni se. Vagy passzolni sem passzoltál, legalább az illendőség kedvéért.
Máskor akkor ne kérdezz, mert csak pazarlod az emberek idejét. Úgy tűnt komolyan "játszani" akarsz, közben szélhámoskodsz!
88/92 anonim válasza:
Inkább a biztos állást választom, mint a jobban fizető bizonytalant. Nem szeretek feleslegesen költeni, elég spórolós vagyok. Kevés barátom van, de azokra számíthatok. Hiszek Istenben, de nem vagyok vallásos. Családcentrikus vagyok, ha csak tehetem a gyermekemmel vagyok, és a párommal. Nincs tv-nk, helyette ha van időm inkább olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!