Szerintetek melyek a gyenge csillagjegyek és miért?
Utolsó, lehet igazad van, az tetszett amit az oroszlánról irtál :D
Mindenről irtál, csak a levegő jegyekről nem, velük mi a helyzet?
Én vízöntő vagyok, levegő típúsu, vagy mi :D
Pontosan velem mi is a helyzet, most akkor? :D
A Halak szerintem egy rendkívül érzékeny jegy, nagyon könnyen magára tudja venni a dolgokat, és mélyen meglehet bántani.
A Víz jegyűekről (Skorpió, Halak, Rák) az a véleményem, hogy rendkívűl érzelmesek, és minden érzelmet duplán erősen élnek meg. Ez lehet pozitívum, például nagyon megértőek tudnak lenni, de lehet negatívum is, például a Skorpió nagyon bosszúálló.
Az Oroszlán rendkívül hiú, nem mutatja ki, de néha azt érzi, hogy ő a világ közepe, és néha sajnos önző is, de alapjában véve jóindulatú jegyek..
A Kos szerintem az egyik legerősebb jegy az agresszívitása miatt.. Én annyira nem vagyok oda értük, de elkell, hogy ismerjem, hogy erős jegyek. Nagyon ragaszkodóak, kevés embert fogadnak a bizalmukba, de akiket igen, ahhoz nagyon ragaszkodnak, és az ő árulásuk nagyon megviselné a Kost. Ők olyan emberek, akik a "belső körük" véleményére adnak, szóval, ha egy Kos megbízik benned, vagy levetted a lábadról, akkor könnyen manipulálhatod.
A Bika a másik.. Szinte mindenkibe beleköti a szarvát, ő egy tipikusan olyan jegy, aki más emberek megbántásával erősebbnek érzi magát, közben persze nagyon viccesnek érzi magát. Szerintem az egyik legrosszabb jegy, de a Koshoz hasonlóan nagyon erős.
De ha már a rossz jegyeknél tartunk, nálam abszolút az első helyen van az Ikrek. Iszonyúan kétszínű, minden sz_rkavarásban benne van.. Ha valakinek ez a horoszkópja, akkor kétszer gondolja meg mindenki, hogy mit mondd neki.. De a rossz tulajdonságait félretéve, nem olyan erős, iszonyúan labilis érzelmileg, csupán jól titkolja. Néha nagyon durva érzelmi ingadozásai vannak, és jó eséllyel ez a jegy szülöttei lesznek az alkohol vagy drogfüggők. És emellett iszonyú nagy színészek, gyakran a háttérbe húzódva nézik a dolgokat.. Azonban például szerintem egyes jegyek (például a Skorpió) képes legyőzni.. Mindent összenézve azonban néha képes megkomolyodni, és van neki egy nagyon megértő, jóindulatú oldala is, de a kétszínűség nagyon benne van.
A Bak is nagyon erős jegy, makacs, de nekem iszonyúan rideg..
21/L - Skorpió csillagjegy, Skorpió aszcendens.
Utolsó! Csak szerinted tudják legyőzni az ikreket a skorpiók! Imádom amikor a skorpiók azt hiszik magukról, hogy mekkora röntgen szemük van és hogy bele látnak minden ember lelkébe és hogy "gyengéket" tudják irányítani, manipulálni. Én például ikrek vagyok és mindig előre tudtam az összes skorpió haverom lépését és arra is egyből rájöttem ha vmi hátsó szándékkal akarnak valamit. És ami a legfontosabb: sosem tudtak meglepetést okozni, mert számítottam rá, így bosszút se sikerült állniuk semmiben (se kisebb se nagyobb félreértések miatt)
28/F ikrek
Napjegyre alapozni csak, hulyeseg.
Nekem Ikrek Nap 12. haz, Rak ASC es Rak Hold egyuttall ASC-sel a 12. haz felol.
Emiatt az eros Rak tema miatt, sokan nem is hiszik, hogy Ikrek jegyu vagyok.
Amugy a Skorpio nem gyozi le az Ikreket, de forditva sem, semmit nem csinal vele. Sem a minosege, sem az eleme nem egyezik meg (valtozo levego vs. fix viz), quincunx fenyszogben all a ket jegy, emiatt nem tudnak kommunikalni.
A Halak nem gyenge csillagjegy,de annyira erős sem. Az ikreket is ilyen csillagjegynek tartom nem gyenge,sem túl erős.
Mindkét csillagjegy szülöttei között (halak,ikrek) tehetséges embereket ismertem meg,középmezőny.
Ha már gyenge jegyet kell írnom akkor a rákokat írnám, mert k* sokat hazudnak. A leghazudósabb csillagjegy komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!