Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika és bak barátsága?

Bika és bak barátsága?

Figyelt kérdés

normális válaszokat légyszi.

előre is köszii :)

2016. jan. 6. 21:30
 1/7 anonim válasza:

Hát simán barátságról nem tudok írni, de mi párkapcsolatban vagyunk.

Én bak, a párom bika.

Így is érdekel?

2016. jan. 6. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én pont most néztem utána a bika-bak párosnak,mert a randipartnerem bak(én bika vagyok)és tulajdonképpen a legösszeillőbb páros a saját jegyükben:)

Gondolom ez a barátságukra is igaz.

2016. jan. 6. 22:54
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. (igazából csak annyi,hogy barátnők vagyunk (mindketten lányok) tehát párkapcsolatról itt szó sincs.. :D )
2016. jan. 6. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát sokban hasonló a stílusuk, jellemük, de ettől még nem feltétlenül jönnek ki jól egymással.

Mindkettő utálja, ha ellentmondanak neki, szóval hogyha rájön az egyik, hogy a másik akadályozza őt, akkor biztos nem lesznek barátok.

Szerintem ez tipikusan olyan kapcsolat, hogy vagy öribarik és elválaszthatalanok, vagy jó messziről kerülik egymást.

2016. jan. 7. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Alapvetően ha csak a napjegynek a fő aspektusait nézzük akkor nagyon jól kijöhetnek szerintem ideális lehet.

Viszont a többi bolygótól sokminden függ, a fő dolgok nem a napjegyen múlnak. Pl a vénusz helyzete fontos, az az érzelmi reakciókat, párkapcsolatokat is meghatározza, nem kell tudni hozzá a születési órát percet, az csak az aszcendens számításához kell, elég a születésnapig tudni.

Pl ha mindkettőnek víz jegyben van vagy mindkettőnek levegőben akkor elvileg mégjobban megértik egymást, de ez nem fontos hisz hosszú távú kapcsolat lehet akkor is ha nem ugyanabban az elemben van. A Hold állása a másik ami még árulkodik az érzelemvilágról

2016. márc. 29. 10:33
 6/7 anonim válasza:
Képzeld el, hogy én bak vagyok, a legjobb barátnőm bika, ő tette az agyamba ezt a horoszkoposdit és később Rájöttem hogy a gyerekkori legjobb barátnőm is bika volt szóval abszolút összeillő páros! Örülök hogy ti is BikaBakBarik vagytok :'D
2016. szept. 7. 23:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:D
2016. szept. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!