Mit gondoltok errol? Skorpio napjegy, skorpio aszcendens es skorpio holdjegy. N
attól függ milyen rendszerben kérdezed.
Én Jyotish-sal foglalkozom, ott ez a kombó elég érdekes eredményeket szül.
Szia!
Utána néztél több helyen is? A Hold és az Aszcendens is olyan dolgok, amiken kis tényezők is sokat változtatnak.
Kicsit más megközelítés, amit nyújtani tudok Neked:
Aszcendens: az, ami felé az egyén élete folyamán válni kíván! (Ez az esetedben a Skorpió összes oldala, és összesen itt azt értem, hogy nem csak a személyiséget értem rajta)
Napjegy: a személyiség, a vitalitás, az ösztönös életerő, ami te ösztönösen vagy (Skorpió szerű megnyilvánulásokkal, jellemvonásokkal)
Holdjegy: ahogyan az érzelmi dolgokra reagálunk, ahogyan érezzük, hogy gondoskodnak rólunk. A vízjegyek tipikusan az érzelmi közelítést kedvelik, mint például egy jó masszázs, és tea, ilyesmi.
Tehát, Te, mint Skorpió vitalitás (a legjobb szó erre), egy skorpió jellegű napi szemléletmóddal (azt mondják, amilyen a Hold jegyünk, úgy élünk a mindennapokban és reagálunk minden eseményre, stb) haladsz az aszcendens megvalósítása felé.
Az aszcendens mindent jelöl az adott csillagjeggyel kapcsolatban: ami felé tartasz.
S ez a dolog szépsége: tarthatsz afelé, ami már (részben) benned van. Magyarán átdolgozod a témát.
Hogy mennyire jelentős ez számodra, egyéb tényezők jelölik a horidban.
Erdekes. :)
De biztos ez? Engem sok kalkulator "lemerlegezz" mikozben szuz az aszcendensem. A Kristalyforras.hu volt az eddigi egyetlen oldal amely bevalt (az elso asztrologussal valo talalkozasomkor derult ki, egyebkent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!