Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Aszcendensnek van hatása a...

Aszcendensnek van hatása a személyiségre?

Figyelt kérdés

Azt olvastam,hogy 30 éves kor után az aszcendens meghatározóbbá válik,mint a csillagjegy.

Az aszcendensnek van hatása a személyiségre?

2015. nov. 28. 16:48
 1/4 MrPifta ***** válasza:
a csillagjegynek sincs.
2015. nov. 28. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalatom szerint van,nem is kevés.

Bak vagyok. Szívós, határozott, komoly, kitartó,kívülről rideg, ám belül érzékeny személyiség.

Az aszcendensem szűz. A legrosszabb. Lusta, szétszórt, hanyag, ám nőies. Ez is igaz rám.

A "szűz énemből" kiragadom a nőiességet, ám a többit figyelmen kívül hagyom. A bak nálam minden szempontból dominál, szerencsére. :)

2015. nov. 28. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Az aszcendens azt mutatja milyennek látszol kívülről, ez határozza meg a külső vonásokat is. A napjegy a tudat, a holdjegy a tudatalatti.
2015. nov. 28. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Csillagjegyek nem léteznek, így aszcendens sem, legfeljebb képzeletben. Semmit nem jelent, milyen képzeletbeli jegyben állt ez vagy az az égitest mikor valaki megszületett. Így a válasz: nincs hatása semmire, így a személyiségre sem.
2015. nov. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!