Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » KOS csillagjegyel (nő) milyen...

KOS csillagjegyel (nő) milyen csillagjegyűt keresek, aki hozzám való?

Figyelt kérdés
Akívek,összeíllünk?
2015. nov. 7. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Először mielőtt válaszolnék a kérdésre, fontos tudni, hogy egy ember nem egy csillagjegyből áll. Az idő múlásával inkább az aszcendensére fog hasonlítani, míg a lelke/érzelemvilága/vágyai a holdjegye marad. A Kristály forrás c. oldalnak remek kalkulátorai vannak ezzel kapcsolatban.

Például az én napjegyem is kos, mégis -habár gyerekként illetek rám ama tulajdonságok- sokkal inkább vagyok a második és harmadik csillagjegyem, így túl néhány X-en.

Tehát; a Kos kardinális tűz jegy, ami azt jelenti, hogy nagyon gyors, türelmetlen és hirtelen haragú. A föld jegyűek sokkal lassabbak ami miatt te unalmasnak találnád őket, ők pedig meggondolatlannak. A víz jegyűek érzékenységüknél fogva nagyon megsértődnének, és tépelődnének rajta. A tűz és tűz kapcsolata -habár kétségtelenül szenvedélyes- túl gyors. A levegő jegy az ami játékosan, könnyedén feltudja fogni ezeket a rossz tulajdonságaidat, és mivel a Kos érzésből a levegő jegyűek (mint a Mérleg, Vízöntő, Ikrek) gondolkodásból cselekednek, jól kiegészítitek egymást.

Ha kijött a többi csillagjegyed, és érdekelne, hogy így teljes egészében milyen is vagy nyugodtan írj.

Sok szerencsét.

2015. nov. 7. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom és csak jó szándékkal: először is az állandó kalandkeresési + felfedező vágyat kellene csillapitani, mert ezzel nagyon sokan nem tudnak lépést tartani.

Akiket gyakran látok a Kosok mellett hosszú távon, az az Ikrek, csak arra vigyelj oda, hogy meddig ugrasz bele az Ikrek játékaiba, próbálj megtartani egy komoly szintet. Vizöntőkkel is sokszor látok Kosokat.

2015. nov. 7. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én totál kos vagyok, a párom pedig mérleg, rá is illik minden, nagyon jól kiegészítjük egymást. Igaz, hogy néha nehéz velem, de már összecsiszolódtunk, és most várjuk az első babánkat, 1 hónap múlva szülök. :)
2015. nov. 7. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Csakis olyat, aki hisz a csillagjegyek emberekre hatásában!

Különben, ha nem ilyen, sokkal okosabbnak képzeli magát nálad és megfelelő szellemi szinvonalút keres.

2015. nov. 8. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!