Rák hölgyek?! (Többi lent)
Ha ti szakítottatok az első szerelmetekkel, és belekezdtetek hirtelen egy másik kapcsolatba.
Megbántátok? Nem hiányzott a régi? Nem akartatok visszamenni?
Nem hiányzott.
Munkahellyel is és férfival is csak akkor szakítok, amikor már végsőkig ki van "zsigerelve" a kapcsolat - azaz véleményem szerint már több nem hozható ki belőle.
nekem az elso kapcsolatom azert ment tonkre mert megcsalt a srac. megtanultam megbocsajtani neki, majd evek mulva baratok lettunk en meg sportot uztem belole, hogy a sziven tancoljak, mikor megis akart tolem valamit.
de a kerdes moge nezve: sztem ez nem azon mulik, hogy valaki rak-e vagy vizonto, hanem, hogy mennyire kotodott az elsohoz, mennyire kotodik a masodikhoz, mi tortent a kotodesen tul (volt-e megbanas, rendes lezaras stb., mennyire nyitott gondolkodasu a masik, vagy inkabb felenk) szoval elegge osszetett a dolog
Én rák vagyok, tény, hogy ragaszkodóbb típus, de egyszer sem hiányzott egyik exem sem :)
Az első kapcsolatom 6 év volt, és annyira örülök, hogy vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!