Ktk312 kérdése:
Mi a jó eget kezdjek egy halak lánnyal?
Figyelt kérdés
ikrek vagyok.
Kérdésekre felelek, de csak privátban.
2015. szept. 24. 16:28
1/15 anonim válasza:
Semmit, nem vagytok egyívásúak.
2/15 A kérdező kommentje:
Jah.. ő egy aranyhal én meg egy dévérkeszeg. :)
2015. szept. 24. 16:37
3/15 anonim válasza:
Akkor keress inkább egy keszeglányt.
4/15 anonim válasza:
a bolygók állásának energiáiból születéskor mondják meg az ember személyiségét tehát csak következtetnek. szerintem az elő élet sokkal jobban kihat a személyiségre mint az alap amiből jöttünk. mindenki változik. próbáld minél jobban megismerni annyira közel kerülni hozzá amennyire lehet és akkor el tudod dönteni mit kezdj vele ha nem valószínűleg az egész bukott ügy.fájdalmas de én eddig ezt tapasztaltam.
5/15 anonim válasza:
Egy jó, bográcsos halászlére szavazok! :)
8/15 anonim válasza:
Próbálkozz, lehet bekapja a horgot :D:D
9/15 anonim válasza:
Vidd el egy akváriumba haltáp vacsorára, előtte vigyál neki egy csokor hínárt.
10/15 anonim válasza:
Halak lánnyal soha ne kezdj!
Ha mégis, kimarad életedből a szex, hiszen náluk az kimerül abban, hogy a hal-apa ivarsejtjeit a vízbe lerakott ikrákra engedi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!