Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika férfi hajlamos birtokolni?

Bika férfi hajlamos birtokolni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a bika férfi hajlamos arra, hogy a nőt akit választ azt birtokolja?

Még laza kapcsolatban is adott esetben?

2015. aug. 29. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én bika férfi vagyok.Közleném hogy nem a csillagokban van megírva az hogy ki vagy de én ha barátnőről van szó akkor őt csak akkor akarom kalitkába zárni ha veszélyeset akar csinálni pl úszni egy folyóban amibe már többször is bellefuladtak (true story) ha tárgyról van szó akkor pedig apszulut nem.
2015. aug. 29. 20:34
 2/4 Szarvaslány válasza:

A bika férfi erősen féltékeny tud lenni. Abból a szempontból lehet felőle "birtoklás", hogy nem szereti, ha mások is élvezhetik partnere társaságát - ettől úgy érezheti, hogy mások is részesülnek abból, amit ő szeret és a magáénak tud.

Szóval, talán jobb szeret maga mellett tudni, mint hallani a sztorikat, milyen jól szórakoztál más társaságában (legyen ez akár nő vagy férfi, de főleg utóbbi egyértelműen). Ha viszont eléred, hogy teljes mértékben bízzon benned, talán megenyhül - merthogy a féltékeny férfi nem a párjában, hanem inkább más férfiban nem bízik, ezért inkább elkerülné az esetleges "rossz helyzeteket".

2015. aug. 29. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és nagyon ragaszkodó, nehéz vele szakítani.
2015. szept. 2. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Birtokló, igen.
2015. szept. 11. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!