Választotok horoszkóp alapján?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Válsztotok horoszkóp alapján párt?Ha igen akkor melyiket?2015. aug. 26. 07:12
11/14 anonim válasza:
dubutus, dubitus - de a villámcsapásban csak hiszel? a Shakespeare drámákban is úgy sújt le a szerelem a a hősökre,, hogy nem várják, nem is sejtik, nincs is előjele.. Vagy egyszerűen 'beleesik' a jámbor halandó - mint egy sötét verembe, ahogy a dal is mondja
12/14 anonim válasza:
Nem ez alapján választok, de akivel megvolt a kölcsönös vonzódás, azokat a szinasztria is alátámasztotta (csak kíváncsiságból szoktam ránézni).
13/14 anonim válasza:
Szerintem egy normális ember sem választ ez alapján.
Ez olyan mintha azt mondanád hogy te csak a szőkékre vagy a vörösekre buksz.
Ez olyan mint valami fetisizmus és ez alapján meg külsőségek alapján nem lehet stabil vagy élvezetes párkapcsolatot alakítani.
Inkább az szokott a jellemző lenni, hogy egy embernek tetszik valaki, és akkor utána néz, de szerintem abban semmi nincs, természetes ha az ember érdeklődik azok iránt akiket szeret, kedvel.
14/14 anonim válasza:
Nem. Mondjuk a barátommal tökéletesen passzolunk ezen a téren. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!