Mi az én aszcendensem? Oroszlán vagy rák?
Figyelt kérdés
1992.03.13 születtem Miskolcon,Délután fél kettőkor.
Kipróbáltam vagy 10 netes aszcendens kalkulátort és mindegyik az írta ki,hogy oroszlán az aszcendensem,erre fel egy asztrológus azt mondta nekem,hogy az én aszcendensem a rák. Akkor most hogy is van ez? Az asztrológus beszél hülyeségeket? Mert ha igen akkor ennyi erővel én is elmehetnék asztrológusnak és beszélhetnék balgaságokat jó pénzért.
2015. aug. 18. 12:00
1/2 anonim válasza:
Gratulálok, magadtól rájöttél az asztrológusok működési elvére: balgaságokat beszélnek jó pénzért. Mindegyik.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a kettő határán vagy, van ilyen. Egymás mellett vannak. Akkor egy kicsit oroszlán is vagy meg egy kicsit rák is aszcendensben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!