Tényleg az oroszlán a legrosszabb csillagjegy?
A skorpióktól tényleg jobban szoktak tartani.
Pedig szerintem az a legjobb.
Akit én ismertem, oroszlán férfiak, ők tényleg könnyen csábíthatóak voltak és bár a horoszkóp azt írja őszinte jegy, nagyon hazudós volt az utolsó akit ismertem.
Nálam pedig alap a hűség és az őszinteség szóval nekem nem kellene oroszlán, de azt nem állítom hogy mind ilyen, csak hogy én ilyennel találkoztam.
Egy oroszlán férfi tulajdonságai: szereti kiszínezni a dolgokat (mondhatnánk úgy is, hogy hazudik), takarítani egyáltalán nem szeret (eszik, de az asztalt nem törli le, nem baj, hogy a másik is akar enni és úgy zusammen létezni mellette), az agya kis dolgoktól is elborul, ordít, mint akit satuba szorítottak, ellent nem lehet neki mondani, mert ő az Atyaúristen, kényelmet mindennél jobban szereti, majd a másik a mocskot összetakarítja utána, acsarkodó, pökhendi, piszkosul büszke a borsónyi tehetségére, imád kekeckedni, mindenbe beleköt. Ha valaki azt mondja, hogy: A, akkor ő tuti, hogy B-t mond, csak azért is. A piát imádja, na gondolom, hogy azt nem kell leírni, hogy milyen a piás oroszlán. Ha a józan oroszlán 10 pontosan kekec, akkor a piás oroszlán 100 pontosan kekec. Rettentő rossz vele együttélni. Akaratos, makacs, arrogáns, mindig ő legyen a középpontban stb. Ezek voltak a rossz tulajdonságai. Vannak jók is, de most nem az volt a kérdés. Persze ezek a tulajdonságok a műveltséggel, szellemi képességekkel, neveltetéssel erősödhetnek, illetve gyengülhetnek. Azt fontosnak tartom megemlíteni, hogy ezek a tulajdonságok nem minden oroszlánra érvényesek egyenlő mértékben. ....de 100 oroszlánból tuti, hogy 70-nél megtalálhatók, míg pl. egy másik csillagjegy esetében sokkal kisebb százalákban.
Így van értelme a csillagjegyek értelmezésének. Nem úgy, hogyha pl. valaki oroszlán vagy skorpió akkor az tuti, hogy rossz ember, hanem úgy, hogy sokkal nagyobb eséllyel jelentkeznek náluk ezek a negatív tulajdonságok.
Minden csillagjegynek meg van az előnye és a hátránya.
De az ember a saját magán észrevett hibáin tud változtatni, de csak akkor, ha van elég önbizalma és nem hiszi ezeket megváltoztathatatlannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!