Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tényleg az oroszlán a legrossz...

Tényleg az oroszlán a legrosszabb csillagjegy?

Figyelt kérdés
Régebben azt hallottam, hogy akik hisznek a horoszkópban képesek akár késleltetni vagy siettetni a szülést, nehogy egy oroszlánnak adjanak életet.

2015. aug. 14. 19:15
1 2
 11/18 anonim válasza:
75%
Kössz előző! .. :D
2015. aug. 18. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
74%
Nem, a skorpió (nő) rosszabb, az direkt árt másnak. Az oroszlán (nő) inkább csak akkor, ha van a környezetében olyan, akire irigy, máskülönben direkt nem megy utána, hogy rosszat tegyen.
2015. aug. 19. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

A skorpióktól tényleg jobban szoktak tartani.

Pedig szerintem az a legjobb.

Akit én ismertem, oroszlán férfiak, ők tényleg könnyen csábíthatóak voltak és bár a horoszkóp azt írja őszinte jegy, nagyon hazudós volt az utolsó akit ismertem.

Nálam pedig alap a hűség és az őszinteség szóval nekem nem kellene oroszlán, de azt nem állítom hogy mind ilyen, csak hogy én ilyennel találkoztam.

2015. aug. 28. 01:31
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Az oroszlán férfiak hazudósak,megcsalósak,bunkók. Ez a véleményem. A skorpió nyugodt,de tudod ha egyszer odavág neked véged. Nem kell idegesiteni. Nem horoszkóp alapján kell választani,de van benne igazság....
2016. jan. 30. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az oroszlán a legszerencsésebb jegy. Nem a legrosszabb,hanem a legjobb. Neki minden szerencse és siker megadatik...
2016. jan. 30. 17:11
 16/18 anonim válasza:
41%
Az oroszlánok akiket én ismerek, túl sokat képzelnek magukrol,úgyhogy nagyon ellenszenves csillagjegy.
2019. jan. 19. 14:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy oroszlán férfi tulajdonságai: szereti kiszínezni a dolgokat (mondhatnánk úgy is, hogy hazudik), takarítani egyáltalán nem szeret (eszik, de az asztalt nem törli le, nem baj, hogy a másik is akar enni és úgy zusammen létezni mellette), az agya kis dolgoktól is elborul, ordít, mint akit satuba szorítottak, ellent nem lehet neki mondani, mert ő az Atyaúristen, kényelmet mindennél jobban szereti, majd a másik a mocskot összetakarítja utána, acsarkodó, pökhendi, piszkosul büszke a borsónyi tehetségére, imád kekeckedni, mindenbe beleköt. Ha valaki azt mondja, hogy: A, akkor ő tuti, hogy B-t mond, csak azért is. A piát imádja, na gondolom, hogy azt nem kell leírni, hogy milyen a piás oroszlán. Ha a józan oroszlán 10 pontosan kekec, akkor a piás oroszlán 100 pontosan kekec. Rettentő rossz vele együttélni. Akaratos, makacs, arrogáns, mindig ő legyen a középpontban stb. Ezek voltak a rossz tulajdonságai. Vannak jók is, de most nem az volt a kérdés. Persze ezek a tulajdonságok a műveltséggel, szellemi képességekkel, neveltetéssel erősödhetnek, illetve gyengülhetnek. Azt fontosnak tartom megemlíteni, hogy ezek a tulajdonságok nem minden oroszlánra érvényesek egyenlő mértékben. ....de 100 oroszlánból tuti, hogy 70-nél megtalálhatók, míg pl. egy másik csillagjegy esetében sokkal kisebb százalákban.

Így van értelme a csillagjegyek értelmezésének. Nem úgy, hogyha pl. valaki oroszlán vagy skorpió akkor az tuti, hogy rossz ember, hanem úgy, hogy sokkal nagyobb eséllyel jelentkeznek náluk ezek a negatív tulajdonságok.

2020. márc. 4. 08:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Minden csillagjegynek meg van az előnye és a hátránya.

De az ember a saját magán észrevett hibáin tud változtatni, de csak akkor, ha van elég önbizalma és nem hiszi ezeket megváltoztathatatlannak.

2022. jún. 8. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!