Vízöntő nő halak férfi tapasztalat?
Én bizonytalan, ő helyettem is magabiztos.
Én érzékeny, ő érzéketlen - igen, sok a sértődés...
Én problémázok, ő mindent leegyszerűsít.
Én kitartok a saját véleményemnél, ő kitart a sajátjánál - alig bírjuk meggyőzni egymást bármiről is.
Én nem bírom megérteni, hogy mit miért csinál, ő nem bírja megérteni, hogy én mit miért csinálok.
Ő a támaszom, felvidít és türelmes velem, én pedig az ő támasza, segítem mindenben és támogatom.
Nagyon szeretem és hiszem, hogy ő az a férfi, aki boldoggá tud tenni, akivel kiegészítjük egymást a kisebb ellentmondások és súrlódások ellenére is. :)
Vízöntő nő :)
Kedves 5.! Nem általánosságban jelentettem ki, hogy érzéketlen, hanem csak a saját helyzetünkről beszéltem. :)
És természetesen itt sem úgy gondoltam, hogy bármi történjen is, maximálisan érzéketlen minden helyzetben, hanem hogy az átlaghoz képest nagyon sok helyzetben az.
Én viszont vízöntőként nagyon érzékeny vagyok, sokszor indokolatlan mértékben is.
3. voltam :)
A hal vízben élő állat, ha egy vízöntő kiönti az akváriumból a vizet, a hal megnyekken.
Ha a vízöntő friss vizet önt az akváriumba, akkor örülni fog a hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!