Valaki akinek Kos jegyű párja van/volt (férfi) tudná jellemezni őket?
Főleg ilyen jegyű férfiak jellemzése érdekelne tapasztalatok alapján, főleg, hogy milyenek ha szerelmesek. De természetesen várom Kos férfiak válaszát is.
Kérlek írjatok kort és nemet is,előre köszi :)
Én nem nagyon hiszek a horoszkópban, de be kell látnom, hogy exre igaz volt.
Fejjel a falnak, mindig, aztán utána gondolkodott. Ha valamit akart, attól nem lehetett eltéríteni. Rámenősen udvarolt, szexben meglehetősen nyitott volt.
Hátulütője, hogy többek iránt érdeklődni kezdett egy idő után. És hogy meghitt beszélgetésekre ritkán volt fogékony.
Kos vagyok. Részben igaz, amit az első leírt. Amúgy meg eléggé viharos tudok lenni, hirtelen felindulásból csinálok sokszor dolgokat és nem gondolkodok. A szexben én is nyitott és tüzes vagyok, viszont kifejezetten hűséges vagyok. Nem szoktam másokkal foglalkozni, ha van párom.
Udvarlás terén is kicsit agresszívabb vagyok.
köszönöm szépen a válaszokat :)
Azt jó hallani, hogy hűséges típus vagy :) , általában csak olyasmiket olvastam a kosokról, hogy nem épp a hűség mintaszobrai.
Mit jelentsen pontosan, hogy udvarlásban kicsit agresszívabb vagy, miben nyilvánul meg, le tudnád írni esetleg hogyan udvarolsz? És esetleg egyszerre több nőnek is udvarolsz vagy csak annak az egynek aki nagyon kell?
Írhatsz privátban is ha úgy akarod. :)
4: Én egynek szoktam és úgy értettem, hogy nem szeretek sokat várni és kerülgetni a forró kását. A legutóbbi kapcsolatom elején is már majdnem szexeltünk az első randi után. A petting már megvolt aznap este.
Hogy is mondjam... sok szexre van szükségem. Legalább napi egy alkalommal.
A hűség pedig szerintem olyan dolog, hogy van gerincem. Nem tudnék utána senkinek sem a szemébe nézni...
Kos férfi?
Arrogáns, rosszul bánik az emberekkel, a versenytársaival lekezelő, néha egoista, fél a kudarctól, teljesítménycentrikus, féltékeny, ingerlékeny, tudálékos, makacs, bunkó, nem figyel oda mit beszél,szabadságszerető.
De!
Bátor, egyenes, őszinte, ha megszeret hűséges,maximalista,merész, ha valaki akkor ő meg fog védeni....akit megszeret /megbarátkozik amelett kitart.A többségük úgy vettem észre intelligens.Van önkritikájuk. Imádnak mindent amiben teljesíthetnek, és elismerik őket. És bármikor bárhol harcba megy a szeretteiért. A haragja hamar elillan, így könnyü megbeszélni vele bármit. Ha megtanulod kezelni kompromisszumkész.
Kb ezek az észrevételeim.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek
Hát nekem nem sok kos pasi van a közelemben, de ez az egy nagyon megfogott és persze nem tudom pontosan kölcsönös e, de először is úgy tűnt, persze félre is érthettem....de alényeg, hogy nem tudok rajta igazán kiigazodni...és szomorú olvasni a hűtlenkedésre vonatkozó véleményeket, bár sok netes oldalon én is többször olvastam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!