Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ez volt a pontos bolygóállás...

Ez volt a pontos bolygóállás amikor születtem8óra perc másodperc plusz földajzi adatokból kiszámolva) mit tudtok erről elmondani?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 17. 16:21
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
a "8 óra" elütés az nem akartam leírni
2015. júl. 17. 16:21
 2/15 anonim ***** válasza:
Csupán annyit, hogy a csillagok és bolygók állása semmilyen hatással nincs rád.
2015. júl. 17. 18:20
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
A Mars szokottnál is erősebb tömegvonzása miatt módosult a neuronhálózatod, ezért jellemző rád a kóros hiszékenység.
2015. júl. 17. 19:32
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es jó buta vagy mert igen van hatással még a hold mozgása is nem csak a tengerek hanem az emberre is hatással van ezt kimutattáki statitsztikailag több bűntényt követnek el az emberek teliholdkor meg amúgy ha belédcsapódik egy meteor az is hatásba lép veled és megmurdelsz...(csapjon el a villamos..)

normális kommenteket ha meg túl ostoba vagy ne itt reklámozd magad (ez az az ezo kategória még mindig)

2015. júl. 17. 20:04
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nyugodj meg pistike, ülj le, egyes!A Hold nagy kezdőbetű, mert tulajdonnév! És ki lehet mutatni, hogy aki ezekben a sületlenségekben hisz, az nagyon buta ember.
2015. júl. 17. 22:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Mik vagyunk mi? Ezoterikusok? Jósnők? Cigány asszonyok? Én is horoszkópb*zi vagyok de ilyen hülyeséget? Milyen választ vársz ami értelmes és nem lehurrogó? A sok Gyk-s nyugdíjas, nyári szünetes tini meg terhes kismama (Bocsi, eszemben sincs általánosítani) szerinted majd meg tudja mondani a bolygóállásból a jövődet? Menj szakemberhez ha ennyire érdekel a dolog!
2015. júl. 17. 22:23
 7/15 A kérdező kommentje:

5-ös senki nem kiváncsi az ilyen nyelvtan n*cikra mint te.. (hold, teccik, kető, hatjú...remélem szívinfarktust kapsz)

hogy milyen választ várok?! Hát olyanra aki értelmezi a képet és ért hozzá ha meg nem akkor nem kell válaszolni miért mindig a hülyék osztják az észt?

2015. júl. 17. 22:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezzel is csak a primitívségedet bizonyítod, kérdező. Élvezd csak, ha a nyomorult életedben ez az összes öröm.
2015. júl. 17. 22:48
 9/15 A kérdező kommentje:
jah..az én primitívségem...:D nem én jövök okoskodni mások kérdése alá.. (egy nagy vicc vagy)
2015. júl. 17. 22:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, én teljesen a te oldaladon állok, mert én is tettem fel az asztrológiával kapcsolatos kérdéseket és nagyon kevés normális válasz jött, már meg sem nézem őket inkább, mert csak felidegesítem magam...
2015. júl. 17. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!