Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán nő szűz aszcendenssel?

Oroszlán nő szűz aszcendenssel?

Figyelt kérdés
Vélemény?Nem tudom igazabol a ketto milyen egy embernel.Szerintetek?
2015. júl. 3. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

Katasztrófa. Tapasztalatom szerint ezek a legrosszabb emberek, és a véleményemmel nem vagyok egyedül. Kicsinyes, irigy, hosszabb távra tervezni nem tudó, szinte egytől egyig. Kerüld el, ha lehet.

Férfiban se jó párosítás, de nőben a legrosszabbak között van. Talán egyedül a vízöntő skorpió aszcendenssel rosszabb nála.

2015. júl. 3. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
A horoszkóp nemcsak két kiragadott képletből áll.
2015. júl. 3. 17:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát:( Elkerulnem de en vagyok oroszlan szuz aszcendenssel.:S
2015. júl. 3. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
És mennyire igaz, amit írtam? Mert ha igen, akkor sem késő változtatni. A horoszkóp csak hajlamokat határoz meg. Ha figyelsz rá, és tudatosan megpróbálod elkerülni ezeket a rossz hajlamokat, nagyszerű ember lehet még belőled is.
2015. júl. 3. 17:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Hat nem os tudom.Csak meresem minden temaban az okat a viselkedesemnek,hogy nem igazan vagyok boldog es mindig elegedetlen vagyok valamire mindig raparazok es mindig talalok uj problemat:@
2015. júl. 3. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Semmi sincs veszve. Uralkodj magadon, mozogj és mosolyogj többet. Tudatosan próbálj kedves lenni másokhoz, és hamarosan a személyiséged is jó irányba fog változni.

Minden reggel és délben mondd el magadban, hogy ma jó fej leszel, és mosolyogj bele egy tükörbe fél percet. Pszichológusok által bizonyított tény, hogy ez javítja a közérzetet.

2015. júl. 3. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy pedig csak trollkodtam a negatív horoszkóppal, már meg is bántam, bocsánat. Hülyeség az egész, akkor találtam ki. A horoszkópoknak nincs semmi értelme és alapja.
2015. júl. 3. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyilasként mondom (akivel talán a legjobban jönnek ki), hogy az Oroszlán nőkben az zavar, hogy rosszul időzítik a kérdéseiket és a rám jellemző nyers természetük kerül előtérbe :P Pl. rendkívül indiszkrét kérdéseket képesek feltenni rövid ismerettség után, amely látom, hogy sok mindenkinek kényelmetlen, emiatt is kerülik őt.

Másik rossz tulajdonsága, hogy mindig érezteti: ő akar vezetni, csak az ő módszerei a jók, még a legkisebb helyzetekben is, s ezt is sajnos már az elején csinálja.

Szerintem sokszor a rossz időzítés nála a gond, illetve a türelmetlenség, amely emögött van :)

Láttam már nála sokkal rosszabb természetű nőket amúgy. Ha egy Oroszlán elkezd piszkálódni, akkor annak már biztos komoly oka is van.

2015. júl. 4. 07:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.A legjobb baratnom is nyilas talan ezert van az,hogy rajta kiv senki massal nem jovok ki olyan jol.Mert tul heves vagyok es hirtelen.
2015. júl. 4. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy szeretem az Oroszlánokat. Oroszlán pasi már tizenéve nagyon jó barátom. Az Oroszlánnak és Nyilasnak is a tiszta, manipulálatlan érzelmek a fontosak, barátságban, szerelemben is.
2015. júl. 4. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!