Oroszlán nő szűz aszcendenssel?
Katasztrófa. Tapasztalatom szerint ezek a legrosszabb emberek, és a véleményemmel nem vagyok egyedül. Kicsinyes, irigy, hosszabb távra tervezni nem tudó, szinte egytől egyig. Kerüld el, ha lehet.
Férfiban se jó párosítás, de nőben a legrosszabbak között van. Talán egyedül a vízöntő skorpió aszcendenssel rosszabb nála.
Semmi sincs veszve. Uralkodj magadon, mozogj és mosolyogj többet. Tudatosan próbálj kedves lenni másokhoz, és hamarosan a személyiséged is jó irányba fog változni.
Minden reggel és délben mondd el magadban, hogy ma jó fej leszel, és mosolyogj bele egy tükörbe fél percet. Pszichológusok által bizonyított tény, hogy ez javítja a közérzetet.
Nyilasként mondom (akivel talán a legjobban jönnek ki), hogy az Oroszlán nőkben az zavar, hogy rosszul időzítik a kérdéseiket és a rám jellemző nyers természetük kerül előtérbe :P Pl. rendkívül indiszkrét kérdéseket képesek feltenni rövid ismerettség után, amely látom, hogy sok mindenkinek kényelmetlen, emiatt is kerülik őt.
Másik rossz tulajdonsága, hogy mindig érezteti: ő akar vezetni, csak az ő módszerei a jók, még a legkisebb helyzetekben is, s ezt is sajnos már az elején csinálja.
Szerintem sokszor a rossz időzítés nála a gond, illetve a türelmetlenség, amely emögött van :)
Láttam már nála sokkal rosszabb természetű nőket amúgy. Ha egy Oroszlán elkezd piszkálódni, akkor annak már biztos komoly oka is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!