Ikrek ferfi es skorpio no? Ossze illunk?
Figyelt kérdés
Szeretnem megemliteni hogy mar volt ikrek pasim de csunyan vegzodott a kapcsolatunk.Most ujra talalkoztam egy pasival es tudom hogy nem minden ember olyan mint ahogy a csillagjegye azt leirja,de en azert elegge hiszek benne.Az lenne a kerdesem hogy szerintetek mukodhet ez a kapcsolat mert jol erezzuk magunkat es bar kicsit tartok tolle hogy ne vegzodjon ujra csalodassal szeretnem megprobalni.Van valaki aki hasonlo helyzetben van?Egy skorpio no es ikrek ferfi kapcsolat mukodhet?Mit tegyek hogy a kivancsisagat kielegitsem ? O azt allitja hogy intenziv ,aktiv eletet szeretne elni.Szeret engem nagyon es figyelmes de attol fel hogy hamar kialszik a szerelme.Hogy tarthatom fent az erdeklodesit?Koszonom a valaszokat elore is es jo lenne ha valaki aval biztatna hogy ez a kapcsolat is mukodhet mert ujra emlitem mar volt ikrek pasim es nagyon fajt amikor szakitottunk.2015. jún. 22. 18:49
1/3 anonim válasza:
Skorpió vagyok, mindkét pasi akikkel együtt VOLTAM hosszabb ideig, Ikrek volt. Nekem nem jött össze egyikkel se, de ez nem jelent semmit :D
2/3 anonim válasza:
Mindkettő megéri a pénzét, ajjaj, így megérdemlik egymást ;)
3/3 anonim válasza:
Csak a napjegy alapján nem lehet megállapítani, de az csillagjegytől független, hogy ha fél valaki, akár jövőtől, vagy a múlt sebeitől akkor nem tud a jelenre figyelni és az aktuális kapcsolódásaidra és a félelem csak bajokat, csalódást szül, rossz valóságot teremt.
Egy részletes horoszkóp nagyon sokat tud segíteni, de azoknak sem kell hinni 100%-osan mert a jövő attól függ hogy az ember mennyire fejlődik, mennyire él a lehetőségeivel.
De ez azért nagyon szimpatikus hogy ennyire mélyen beszélgettek erről, és ő így el is mondta neked őszintén azt hogy mitől fél.
Együtt vagytok még?
A párkapcsolat szempontjából szerintem lényeges hogy a vénusza hol van, ha tudod a születése napját akkor meg tudod nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!