Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a különbség a bak és a...

Mi a különbség a bak és a szűz jegyűek között?

Figyelt kérdés
Szerintem sok különbség nincs.

2015. jún. 1. 18:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A különbség négy hónap, ha egyazon évben születtek.
2015. jún. 4. 00:07
 12/15 piriiiii ***** válasza:

Utolsó, akkor is, ha a bak januárban született és a szűz utána? :)

Ezt gondold át alaposan.

Inkább úgy kellett volna kérdezni, hogy mi a különbség a bak és a szűz jegyek között.

A két jegy tényleg sokban közös, vagy legalábbis, elméletileg hamar egy hullámhosszra tudnak kerülni.

Bár én bak vagyok, és ismerkedem egy szűz jegyű emberrel, de eddig ez az egy hullámhossz nem nagyon van meg...

Szerintem a bak egy kicsit... magának való, míg a szűz nem, pontosabban... odaadóbb.

2015. jún. 29. 00:40
 13/15 anonim válasza:
26%
szerintem az a legnagyobb különbség, hogy ők NEM kérdeznek olyan nagy BAROMSÁGOKAT mint TE!
2015. jún. 29. 14:32
 14/15 holnaptegnapja ***** válasza:

Mint a fém karika és a fa kerék.

Minden közt van "különbség".

Még két tojás közt is.

Valakik azt hiszik, hogy a csillagjegyekre kell fogni a tulajdonságaikat.

Erre nem lehet válaszolni, mert sok más dologtól is függ, ki, miként, hogyan, és miért olyan amilyen.

Szellemileg beláthatatlanul sok a függvénye a jellemek kialakulásához.

Nem látható át.

Szerintem így erre nincs megbízható válasz.

Bárki mondhat bármit, vagy részigazságot fog mondani.

Mindenkinek egyénileg illik éreznie és értékelnie a "különbségeket".

Mivel különbségek alkotják az egész univerzum változását.

Ezek a "különbség"-ek a tudás alapvető mozgató rugói.

Ettől ÉL az ami körül vesz.

Különben "különbségek" nélkül nem lenne létezés.

Ezért szép a valóság.

;)

/és ez még nem is filozófia/

Tény.

Bak, vagy, szűz, vagy oroszlány, vízöntő, stb. ... nem mindegy?

Tudás van,és ehhez kell alkalmazkodni.

Aki erre képes, sokáig élvezheti az ÉLET adta lehetőségeket.

Furcsa válasz kaptál.

Pedig egyszerű.

2015. aug. 10. 12:10
 15/15 anonim ***** válasza:

A Bakok számára a legfontosabb a karrierjük, érvényesülni, dolgozni, pénzt keresni akarnak, emellett a családjuk fontossága is néha eltörpül.

A Szüzek szerintem sokkal családcentrikusabbak! Én akárhány Szűz jegyűt ismerek, mind számára a család az első, a karrierjük csak utána következik.

Amúgy tényleg elég sok hasonlóság van, mindkettő jegy elég merev, nehézkes, mániákus. Munkában jól terhelhetőek, akár mások helyett is megcsinálják a kellemetlenebb feladatokat is (sőt mindkettő azt hiszi, hogy rajtuk kívül senki nem is tudná megoldani az adott problémát). Mindkettő szívesen játssza a mártírt.

De szerintem szociális téren a Szüzek erősebbek, a Bakok meg gyakran különcök. Pl. a Szűz jegyűek szerintem szeretnek mihamarabb párt találni és megházasodni, míg a Bakok inkább maradnak egyedül és esetleg csak idős korban kötik le magukat. A Szüzeknek nagyon fontos, hogy legyen egy társuk, de a társadalmi konvenciók miatt is (megfelelési kényszer). A Szüzek könnyebben alárendelik magukat akár egy főnöknek, akár a házasságban a párjuknak, a Bakok meg törtetőek, főnökösködőek.

2015. dec. 24. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!