1988 03 13 születési dátum szerencsétlen?
A 88as szám jelent valamit úgy tudom.
A 13 is kétszer van benne. (313)
utolsó válaszoló hsz-t nem teljesen értem.
annyit tudok hogy el akartak vetetni, állítólag.
Apám gyozkodte anyámat, hogy vetessen el.
Azóta is mondja neki "mondtam hogy ne szuld meg"
...
Mindenképp kutasd fel apád hozzáállásának a gyökerét. Egy ilyen apa egy életre tönkretehet, ha nem ismered fel a viselkedésének okát, és nem lépsz túl rajta. Érdeklődj rokonoknál apád szüleiről, a körülményeikről, valami biztos ki fog derüni. Lehet, hogy ő is egy nem várt gyerek volt, és nem tud máshogy hozzáállni ő sem a kérdéshez.
Javaslom még a családállítást, kineziológust, egy ilyen tehertől nehéz megszabadulni, szánj rá energiát. Az igazság az, hogy apád szorul kezelésre, de ezt nem fogja beismerni, neked kell helyette megoldani ezt a problémát.
Az egyik válaszoló írta, hogy neki a 13 szerencseszám. Nos ezzel én is így vagyok. Az évek során úgy alakult, hogy a 3, 13 lettek a szerencseszámaim, szóval igen, felfogás kérdése.
Ami meg a 88-at illeti... "A 8-as szám volt az antik világban a szerencse, a paradicsom és a beteljesedés száma. Noé bárkájában nyolc ember menekült meg (Noé, a felesége, három fia, és azok feleségei). A keresztelőmedence nyolcágú. Az arabok, indiaiak, kínaiak, és japánok számára a 8-as szám a teljességet jelenti."
Szóval te döndöt el, hogy akkor most melyiknek is hiszel.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!