Rak jegyu ferfival kapcsolatban erdekelne velemeny, de ha lehet szakerto valaszoljon?
Akit nem erdekel,csak trollkodik,ugorja at a kerdesemet!
Zarkozott,visszafogott rak jegyu ferfi oroszlan ascendenssel.
Letezik,hogy bizalmas dolgokat is megoszt egy vadidegen novel ?olyanokat,amiket a vele tobb evtizede elo felesegevel sem?
Hulye beszolasokat,koszi,nem kerek....
Ha van itt asztrologus valaszoljon,priviben megadom a pontos szul.i adatokat.
Akinek rak jegyu a ferje,milyennek jellemezne?
A rákok sem mind egyformák.Megoszthat bizalmas dolgokat egy majdnem idegen nővel, ha a feleségével nem tudja megbeszélni, de ez nem csak rákokra lehet érvényes.
A rákok néha kissé pletykásak.Vagy szeretik néha kiszínezni a történeteket.Tehát lehet, hogy azok a "bizalmas dolgok" nem felelnek meg teljesen a valóságnak..De nem olyan vészesen link alakok, mint pl az ikrek.
Á..nem pletykás, nem is érdeklik az ilyen dolgok...engem annál inkább,én is rák jegyű vagyok.Viszont ,én nem adom tovább, csak érdekelnek dolgok.
Magamról én se beszélek ki dolgokat,ilyen téren én is zárkózott vagyok...
Nem szeretném leírni, mit mondott, esetleg,priviben, ha válaszol egy asztrológus...
Viszont a nő,akinek állítólag elmondta, egy rosszindulatú, fecsegő, pletykás Ikrek nő, aki szerintem csak kavarni akarja a sz.rt....
Egy rák férfit ismerek. Ő sem pletykákat, inkább a mély lelki dolgait zúdítja rám. Amiket nem mond el még a pszichológusának sem, meg a párjának sem. De velem az emberek 90%-a ezt csinálja, kéretlen őszinteségi rohamokkal ostromolnak, pszichológus helyett tartanak. Fogalmam sincs ez mennyire függ össze a horoszkóppal, vagy miért váltom ki belőlük ezt. Skorpió vagyok halak aszcendenssel és magamról fordítva nem mondok semmit.
Egyébként amennyire én láttam rákokat, fiúkat, érzékeny lelkűek, de nem lehet belőlük csak úgy kiszedni a dolgokat. Vagy rátör egy ilyen érzés, hogy leül melléd és csak ömlik belőle a szó, vagy az ítélet napjáig is várhatsz a vallomásra, ha nem téged választott ki hogy elmondja. pont azoknak nem tudják elmondani, akiket szeretnek, olyat keresnek aki semleges és nem tud az életükbe belefolyni (legalábbis ők úgy gondolják, hogy nem tud).
"Miért gondolod,fejtsd már ki légyszives!"
Ezek szerint nem sok olyan párt ismertek, ahol mindkét fél rák jegyű... Hát én többet is, és hihetetlen, de egyikük sem az a cuki kis romantikus álompár. Sőt, a legdurvább veszekedésekkel járó válásokat náluk láttam eddig. (Szüleim is ilyen pár, még a válásuk után több évtizeddel is gyűlölettel beszél rák anyám rák apámról...)
Talán azért nem passzolnak, mert bár kedvesnek és alkalmazkodódnak tűnnek ha csak ismerősként ismerjük őket, de...
de otthon nagyon határozottak és irányítóak. Otthon nem alkalmazkodnak senkihez, a legközelebbi hozzátartozóikkal egyáltalán nem képesek kedvesek lenni, úgy mint idegenekkel...Otthon ha valaki nem ért velük egyet, akkor kész a háború...
Mellesleg egyáltalán nem romantikusak. A romantikusszerű dolog is csak a külsőség miatt fontosak nekik, de ez már más téma.
Mi pl. 28 éve vagyunk együtt házasságban, 30 éve ismerjük egymást.
Nem mondom, hogy mindig minden hepi volt ezalatt a hosszú idő alatt.
Sőt, volt hogy válni is akartam.Van rossz oldala neki is,nekem is...
Most nagyon jó periódusunkat éljük, kb 5 éve...
De számomra még most is van ismeretlen, rejtélyes oldala...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!