Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » NYILAS csillagjegyű férfi...

NYILAS csillagjegyű férfi vélemények?

Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságokkal rendelkezik?
2015. máj. 12. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
rettentő beképzeltek!!! nem törödnek mások érzéseivel! magukrol beszélnek!! megcsalják a barátnőjüket!!! nagy nak hiszik magukat pedig senkik. minden csaj kell nekik
2015. máj. 12. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 Ez nem igaz!

Az én szerelmem nyilas.

Kedves,önzetlen,hűséges,becsületes,figyelmes és nagyon szeret.

2015. máj. 12. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

1-essel teljesen egyetértek, amúgy magam is Nyilas vagyok.

A hűtlenséget min. 10 Nyilas pasi esetében láttam már és tapasztaltam is, többször tettek heves ajánlatokat nekem is, környezetemnek is. Az a gond, hogy nagyon is okosan csinálja és képes éveken keresztül is csalni a párját, az bármit is tesz meg érte. Ha pedig a párja rájön erre, akkor kisebb-nagyobb veszekedés után képes teljes ridegséggel elhagyni azt, önmagában már régóta letisztázott okok miatt is és azután a párja felé sem nézni ...

"Kedves,önzetlen,becsületes,figyelmes"-ezek teljesen igazak, de sokszor érzelemből döntenek, teljesen váratlanul, emiatt is hajlamosak a megcsalásra.

A novemberi Nyilas természete félig Oroszlán és félig Skorpió, a decemberinek pedig félig Oroszlán és félig Bak.

2015. máj. 13. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
Ez érdekes, én skorpió vagyok és a nyilas férfiakkal valamiért nem megy nekem a normális kommunikáció!De amúgy engem nem is vonzanak (nem feltétlen a külső miatt).Több nyilas is próbálkozott nálam, de semmi vonzót nem találtam bennük, teljesen közömbösek nekem.Sajnos miután ezt észreveszik, megsértődnek.Nagyon meg tudnak sértődni akár milyen kicsinységen.Aztán persze csakis a másik a hibás.Komolyak, de a maguk kissé unalmas módján.Szeretnek inni, bulizni.Hiába adják elő magukat komoly úriemberként, valamiért nem bízom bennük.Amúgy összességében lehet hogy rendesek, de valahol mindíg ott van egy fal közöttünk.Amúgy fura módon az összes levegő-jeggyel így vagyok.Olyanok, mint az Ikrek pasik.És velük sem jövök ki.
2015. máj. 13. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
22%

4-es: teljesen igazad van, ugyanezt láttam többször én is Nyilas srácokon, illetve azt, hogy sokáig nem áll bennük össze a kép, hogy konkrétan milyen nőt szeretnének, igy nem is becsülik azokat a nőket, akik rendesek és mindent megtesznek értük.

Ugyanúgy többször láttam Skorpió és Oroszlán nőknek udvarolni őket, mindkét esetben még kivülről is az látszott, hogy nem biztos, hogy passzolni fognak, mindkét esetben dobták is őket a nők. Jó volt egy kicsit a másik oldalról is látni ezt, hogy miért.

Valóban nagyon hasonlitanak az Ikrek pasikra, van egy rendkivül komolytalan oldal is.

2015. máj. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!