Milyen páros vagyunk horoszkopilag?
Szűz Napjegy Mérleg aszcendens és lány Ikrek - Rák aszcendens.
Szűz és Ikrek: Merkúri jegyek, két végéről nézik ugyanazt az almát, ha erre rájönnek jó, csak közbe a Szűz ne sértődjön meg, ne sértegessen, az Ikrek meg ne akarjon más almanézegetőkkel almát enni.
A te aszcendensed az ő Ikerségével:
Jók vagytok, néha neked túl titokzatos lesz a lány és még jó hogy te vagy a fiú mert ő nem bókolna annyit ebből kifolyólag. Engem azért zavarna ha fiú lennék de mindegy.
Szűz - Rák - itt a szűz az érettebb, imádja hogy érzelmeket kap. Jó alap.
Rák- Mérleg: kardinális jegyek, veszekedéskor tányértörés, ajtócsapkodás, vagy csendes eltávolodás. Határozottak vagytok mindketten, ha ezt megbeszélitek hogy nem engeditek hogy közétek álljon, akkor jó.
Benned lévő konfliktus: egyszerre akarsz az egészséges életmóddal és mások kiszolgálásával foglalkozni, meg kialakítani egy csomó kapcsolatot az emberekkel és néha nem tudod eldönteni (mint mást sem) hogy most teát főzz valakinek vagy inkább érezd te is jól magad és beszélgessetek.
Benne lévő konfliktus:
Ugyanez pepitában: A jaj de érdekes a világtól már váltani akar a család felé, billeghet, kérdés, megy e
Valamiért úgy érzem, te megoldottad kínkeservesen a konfliktusodat de azt én megkérdezném hogy friss a kapcsolat? Valamennyire az lehet úgy sejtem. Mi garantálja hogy a megoldás ahogy magadnak megoldottad a kérdést neki megfelelő lesz? Vigyázz hogy beleadd magad oszintén a kapcsolatba.... Sok türelem és megértés itt is elkél.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!