Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ilyenkor mit tud mondani egy...

Ilyenkor mit tud mondani egy asztrológus vagy jós?

Figyelt kérdés

Először is szeretnék megkérni mindenkit, hogy csak akkor olvassa tovább a kérdést ha nem hülyeségeket akar irkálni, mert komolyan érdekel ez a dolog.

Ha elmennék holnap egy asztrológushoz vagy jóshoz és mondjuk holnapután vagy valamikor a közeljövőben fogok meghalni akkor mit tud mondani a jövőmmel kapcsolatban?

2015. ápr. 27. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Több dologtól is függ.

Elöször is a közeli halálod, majd következő életedben bekövetkező dolgokat.

2015. ápr. 27. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem közli a tragédiát se a halált , csak ha elkerülhető baleset veszélyre figyelmeztethet . A jelenlegi életedre nem tartozik a következő és nincs meg a terve sem .
2015. ápr. 27. 19:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem mondja el, hogy mikor fogok meghalni, csak ha mégis úgy alakulnának a dolgok mint ahogy fentebb leírtam, kíváncsi vagyok, hogy mit tudna mondani. Esetleg kitalálna valami kamu szöveget?
2015. ápr. 27. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszer hallottam olyat, hogy a jós(?) látott valami fontosat, de nem akarta megmondani, mi az. Annyit mondott, hogy inkább nem mond semmit.
2015. ápr. 28. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Elkerülő választ ad és azt hogy nem tud konkrétat mondani . Az élet meglepetés más mint a terveink , félelmeink , egy harmadik változat .
2015. ápr. 28. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!