Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas férfiak hajlamosak...

Nyilas férfiak hajlamosak vagytok a hűtlenségre, félrelépésre?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 27. 14:09
1 2
 11/17 anonim válasza:
54%

Mindjárt fel is teszek egy olyan kérdést, hogy miért olvassák, illetve miért válaszolnak emberek olyan témában, ami őket nem érdekli. Főleg, hogy nem a kérdésre válaszolnak, még ha van is benne igazság.

Egyébként meg párom nyilas, és a szeretőjeként kezdtem vele a kapcsolatom... Szóóval.... :-D ő igen.

2015. ápr. 28. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
11%

A kérdés nagyon jó és személyesen láttam, tapasztaltam több esetben is a megcsalást akkor is, ha a párjuk minden kényelmet és élvezetet megad nekik. Méghozzá a legsunyibb módon és a legnagyobb titokban csinálja ezt. Mondom: meg is figyeltem ezt náluk és közben tapasztaltam is, minden korosztályban.

egy nyilas nő.

2015. ápr. 28. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:

" tapasztaltam több esetben is a megcsalást akkor is, ha a párjuk minden kényelmet és élvezetet megad nekik."

Nem baj, hogy én nem erről beszéltem? Ha én azt akarom, hogy ne csaljanak meg, a szerelem olyan fokát csiholom ki a nőből, hogy eszébe se jusson, hogy más férfi is létezik ezen a sárgolyón. Ha meg erre nem vagyok képes, de mégsem lépek ki a kapcsolatból, akkor meg is érdemlem, hogy megcsaljanak.

2015. ápr. 28. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon felszínes mondat volt a részedről és rendkívüli egyoldalúságot mutat, emiatt mint Nyilas nő rendkívül naívnak láttam többször kapcsolatban a Nyilas pasikat és mások kapcsolataiban is. Érzelmileg naívak, mert szinte csak a szexre figyel, állandó jelleggel a numerákra figyel és sokszor még akkor is elégedetlen, ha napi 8 menet is lemegy, nem is akárhogyan, sok mindennel fűszerezve.
2015. ápr. 29. 18:46
 15/17 A kérdező kommentje:
pont ezért tettem fel a kérdést, mert volt egy ilyen érzésem, bár még nem igazán ismerem az illetőt... azért reménykedek:) ...meghát ha nem is próbálom, nem is fogom megtudni
2015. ápr. 29. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudod te, kérdező, hogy az aktuális világvégék időpontját kik szokták kiszámítani? Az asztrológusok! Jé, és milyen jól ki szokták számítani, ugye? Eddig mind bejött nekik. Vagy mégsem? Pedig 1516 óta majd' minden évtizedre jutott egy. Ennyit a csillagokról.
2015. ápr. 30. 09:13
 17/17 anonim válasza:
szerintem mindegy milyen csillagalatt szulet valaki ha megakarja megcsalja a parjat legyen az no vagy pasi. az ha megkap mindent nem megy mashoz pedig szerintem nem igaz de egy kapcsolatban nem ez a legnagyobb baj hanem az ami ilyenkor elvesz az oszinteseg! wzmops w
2015. ápr. 30. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!