Ismertek a KOS csillagjegyben született nőt?
akaratos, de sokszor lusta, kicsit motivalatlan, tunya, de az o elkepzelese az 1., nem baj, ha mas meg nem mondta vegig a mondatat.
legalabbis akit en ismertem, ilyen volt.
Igen,ismerek.
Nagyszájú,pörgős,de kedves többnyire,akaratos és makacs,temperamentumos,nem valami hűséges típus.
Mivel rengeteg kost ismerek, fiút, lányt egyaránt, bátran ki merem jelenteni, hogy az egyik legnormálisabb csillagjegy számomra. Mivel a nők voltak a kérdésben, ezért róluk lesz most szó. Egyáltalán nem csapodárak, egyik sem csalta még a barátját. A kos nők rendkívül energetikusak, sokan sportolnak közülük (pl. nálunk ezeket: kendó, karate, capoeira). Az idegenekkel szemben
nem mindegyik nyitott, de akit elfogadnak azért szinte a csillagokat is lehozzák az égről. Pl. 1 éve nagyon rosszul lettem az egytemről hazafelé a busz állomáson és egyedül
a kos szaktársam nem hagyott magamra. A mérleg és a többi mind felszált a buszra. A kos viszont másfél órát várt velem, hogy a barátja értünk jöjjön kocsival. Majd ingyen
hazavittek és még a bőröndömet is felcipelték a 3. emeletre. Egyik szobatársam is kos volt. Imádni való csaj! Bújós, ölelgetős, kedves. És tapintatos is! Ez az ikrekről nem volt elmondható. A kos viszont ügyelt arra, hogy ne keltsen fel, és csendben tanult. Sokszor hajnalig, sport után. A legjobbak közé küzdötte fel magát mind a tanulmányaiban, mind pedig a sportban.
Imád és tud rajzolni, nem is akárhogy. A szórakozást sem veti meg, feltéve ha nem megy a tanulás rovására. Akárcsak a többiek, ő is védelmezi, aki fontos neki. Bárkinek neki menne,
ha a szeretteit bántanák. Nem is nagyon tudok rosszat mondani a kos ismerőseimről. Talán csak azt, hogy rendkívül akaratosak és nehéz őket meggyőzni. Ugyanilyen jó véleménnyel vagyok az oroszlán és bika nőkről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!