Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák hölgy meghódítása? Ikrek...

333eris333 kérdése:

Rák hölgy meghódítása? Ikrek fiú (20) és rák lány (23). Mennyi esély van rá?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 15. 20:31
 1/7 anonim válasza:

Huszon éve korod ellenére Te hiszel az ilyen hülyeségekben?

Amúgy 50%, vagy sikerül - vagy nem

2015. ápr. 15. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Hívd meg egy homár vacsorára, biztos siker lesz.
2015. ápr. 15. 21:19
 3/7 The Vault Dweller ***** válasza:
55%
Azt semmiképp se áruld el neki hódítás közben, hogy hiszel abban, hogy néhány csillag állása a születésedkor befolyásolja azt, hogy sikerül-e összejönnöd vele, vagy sem...
2015. ápr. 16. 06:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Alap, hogy tetsszél neki külsőleg, mert ez a rák nőnek nagyon fontos. Ha ez oké, akkor hangzatos szavakkal és ajándékhalmokkal kell nyomulnod. Az ajándék nagyon lényeges, azt úgy könyveli el, hogy ha megajándékoztad, akkor szereted. Minél drágább ajándék, annál jobban szereted. Igazából nem is kell neki mondanod, hogy szereted, az ajándék jobban hat rá. Az ilyen sablonokat, mint virág és gyűrű, ezeket el ne felejtsd, oda van ezekért.

Ésmég valami. Ha már meghódítottad és majd együttéltek, akkor tűrd az alárendelt szerepet! Rák nők nagyon szeretnek otthon dirigálni, készülj fel. Bármit teszel otthon, ami neki nem tetszik, akkor veszekszik, vagy duzzog, hisztizik, minden ilyesmit úgy vesz, hogy őt sérted meg... Hát ha ezeket tudod tűrni/kezelni, akkor minden oké lesz. Ja és persze később se felejts el neki ajándékokat venni, és keress sok pénzt, akkor szeretni fog.

2015. ápr. 16. 13:56
 5/7 anonim válasza:
Jé, 4-es válaszoló ezt a nagyon sok butaságot! Rák vagyok (nem mintha ez számítana, totál mindegy). A pénz nálam nagyon nem számít, sőt, általában a férjem mondja, hogy állandóan önkéntes munkákat végzek, és kérhetnék érte pénzt is.. :D A virágot szeretem, de csak a kertben, vagy esetleg cserépben (nyilván szeretek kapni, kiültetem, és akkor évekig virít tavasszal/nyáron/ősszel, már ha évelőt kaptam). Természetesen szeretek dirigálni (mondj nekem egy nőt aki nem :))) De korántsem mindig az történik, amit én akarok. Ezt a baromságot, hogy a születésem pillanatában eldől, milyen személyiségem lesz (ez a genetikán és a nevelésen múlik amúgy, remélem nem újdonság...)
2015. ápr. 22. 14:47
 6/7 anonim válasza:
Ja, és "ajándékhalom" helyett nálam sokkal többet ér pár kedves szó, és egyáltalán nem váltható ki vele a "szeretlek".
2015. ápr. 22. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
eris,?
2015. máj. 12. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!