Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek összeillenek ezek...

Szerintetek összeillenek ezek szerint?

Figyelt kérdés

Férfi csillagjegye: Mérleg

Nő csillagjegye: Mérleg

Férfi neve: Botond (Boti)

Nő neve: Ramóna (Rami)

2015. márc. 5. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha mindketten hisznek az olyan hülyeségekben, hogy a horoszkópon és a keresztnéven múlik, egymáshoz valók-e, akkor nyilvánvalóan :D
2015. márc. 5. 15:35
 2/10 anonim válasza:
Ha csak a Napjegyben (Mérleg) passzolnak, nem.
2015. márc. 5. 15:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem múlik ezen,csak a barátnőm ennek a híve hogy összeillünk-e és őszerinte nem passzolunk, mert 2 mérleg nem járhat és még a nevünk se hangzik jól együtt:D:)

Ezért tettem ki a kérdést:)

2015. márc. 5. 15:37
 4/10 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem! Egy mérleg sosem jön ki jó egy mérleggel. Állandóan csak a veszekedés menne, hogy ki mérjen, és mit, meg hogyan. Rossz ómen ha rám hallgattok, esetleg rossz ómen ha rám hallgattok. A hangsúlyt figyeljétek, mert csalok!

csillagjegyek, pff, beszarok!

2015. márc. 5. 15:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért várom a többi választ:)
2015. márc. 5. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyével normális ember nem jön össze. Ezért azt mondanám, hogy nem.
2015. márc. 5. 15:46
 7/10 anonim válasza:

Na jó, akkor válaszolok én. Ha már csillagjegyek, akkor az egyik "alapszabály", hogy legtöbbször, de koránt sem mindig, két azonos jegyű ember kijön. Az, hogy valaki Mérleg, csak egy dolog - még van hét bolygó, amit figyelembe kell venni. Értsd: ha te Mérleg agy, de csak egy bolygóállásban, a többiben mondjuk olyan jegy, ami nagyon ellentétes a Mérleggel, szar ügy, mert nem fogtok tudni jól kijönni. Ha érdekel kikalkulálhatod a dolgokat (neki és magadnak is).

Még valami: a Mérlegek jól kijönnek egymással.

2015. márc. 5. 15:46
 8/10 Ozmium42 ***** válasza:
Ramóna + Botong = Rambo
2015. márc. 5. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Tudom,, elmondtam már, de nem hagyhatom ki: A horoszkópokat az asztrológusok készítik, bonyolult számítások alapján. Ugyanazok az asztrológusok, akik a világvégéket is meg szokták jósolni, szintén bonyolult számítások alapján. Na most ugye ha ezekben a nagyságrendekkel komolyabb eseményekben eddig mindig tévedtek, akkor szerinted mennyi az esélye annak, hogy a te tyúxaros életedre vonatkozóan megmondják a tutit?
2015. márc. 5. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
A barátnőd kissé hibbant. Az enyém is hisz a horoszkópban (nem tudom, lehet ez ilyen női dolog) de ha szakítanánk, biztos nem emiatt. Ezzel az ezoterikus baromsággal teljesen meghülyítik a nőket...
2015. márc. 5. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!