Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tényleg a skorpió legrosszabb...

Tényleg a skorpió legrosszabb csillagjegy?

Figyelt kérdés

Napjegyem: Rák

Aszcendensem: Skorpió

Holdjegyem: Kos

Merkúr és Vénusz az oroszlánban, a Mars a skorpióban, Jupiter és Szaturnusz a bikában, Uránusz és Neptunusz a vízöntőben állt.

Azért kérdeztem, hogy a skorpió tényleg a legrosszabb jegy-e, mert eléggé sok negatívumot észrevettem magamban, amik a skorpióra jellemzőek. Az aszcendens mennyire befolyásolja az embero viselkedést?

Melleslef tudom, hogy nincs olyan, hogy legrosszabb jegy, de a többi jegy is ilyen "gonosz"??

UI: csak olyanok írjanak, akiket ez érdekel, mert lehet, hogy sok ember szerint ez hülyeség, de vannak olyanok akik szerint nem.

2015. febr. 14. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"legrosszabb"

Mondjuk úgy, hogy a "leggonoszabb" másokkal. Mert a skorpió baromi ravasz, kitartó, mindent elér (akár aljas eszközökkel), amit akar, és ez tulajdonképpen ő és a szűk családja szempontjából végülis jó... Csak éppen másoknak nem jó, mert mindezt a maga számára jót mindig más kárára teszi...

Azt hiszem jól látod Kérdező, vagyis jól érzed amiket a kérdésedhez írtál.

Nekem a Merkúrom van a skorpióban, ami állítólag a kommunikáció témaköre... Hát és én is észrevettem már magamon, hogy bár semmi rossz szándék nincs bennem, semmi rosszat nem akarok, mégis néha olyan gonoszul tudom kifejezni magam, akár egy kedveskedésnek szánt mondatot is, hogy néha pont az ellenkezőjét hallja ki a mondandómból a másik fél.

Hát ez tudom magamról, ezért odafigyelek rá... Tégy így te is abban, amiben nem akarsz skorpiós lenni....

2015. márc. 6. 10:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Rendben, megfogadom.
2015. ápr. 26. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:

"Mondjuk úgy, hogy a "leggonoszabb" másokkal. Mert a skorpió baromi ravasz, kitartó, mindent elér (akár aljas eszközökkel), amit akar, és ez tulajdonképpen ő és a szűk családja szempontjából végülis jó... Csak éppen másoknak nem jó, mert mindezt a maga számára jót mindig más kárára teszi..."

- Ez nagyon igaz.

Véleményem szerint a skorpióban van a legtöbb gonoszság (méreg) elrejtve. A leggonoszabb jegy az összes közül.

2015. jún. 1. 01:34
 14/14 A kérdező kommentje:
Értem:)
2015. jún. 1. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!