Egy oroszlány anyához és bak apához milyen horoszkópú gyerek illik?
Nem tudom, hogy hogy fogalzazzam meg! A lényeg, hogy én nagyon hiszek az ilyenekbe és nem szeretném azt, ha az lenne, ami az/anyukámmal volt! Anyukám skorpió és nagyon nem jöttünk/jövük ki jól, én ezt nem szeretném.
Szerintetek milyen gyerek illik hozzánk?
Ha teged ennyire izgat, hogy milyen jegyu lesz a gyermeked, akkor javaslom, olvass utana kicsit ennek.
A ember szemelyiseget ugyanis napjegyenel sokkal jobban meghatarozza az aszcendense ill. a a napjegy es aszcendens egyuttese, egymasra gyakorolt hatasa. :)
Ettol fuggetlenul szerintem felesleges ennyire tervezni. ;)
Nem hiszem el, hogy ilyen szülők is vannak! Mi lesz abból a gyerekből? Egy újabb okkult fazon.
Azzá válik mindenki, amiben hisz!
Nem csodálkozom, hogy nem köttél ki vele, hisz te arra születtél, hogy vezess másokat (legalábbis így érzed, hisz Oroszlán vagy), továbbá a csillagjegy kissé naív és tiszta jellem, bár kevésbé érzelmes mint a Skorpió, amelyik nagyon ügyesen el tudja érni az Oroszlánnál amit akar (bár később veszekedni fog vele a leó de a skorinak az mindegy).
Szerintem ne legyen mérleg, rossz ötletnek tartanám, mert a mérlegek nagyon érzékenyek. talán valami víz jegy, azt hiszem benned lehet még víz a teljes képletedben vagy a párodban valami tüzes jegy. Így a teljes képlet nélkül nem nagyon lehet mit írni, többet kellene tudni. :)
De valóban nincsenek véletlenek, és úgyis az lesz, ami a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!