Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mire számitsak egy nyilas...

Mire számitsak egy nyilas pasival való ismerkedés során, mennyire megbizható ez a jegy, mivel lehet pozitivan, negativan hatni rá? 31 éves

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 19:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem...leginkább kos, szűzzel, skorpióval volt

Vizöntővel nem...

Nyilassal sem ezért kérdezem, de csak osztják a semmiről az észt a gyökerek:)

2015. jan. 15. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Csak szeretem felhivni a figyelmet a hulyeknek arra hogy hulyek :)
2015. jan. 15. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Arra, nehogy jól hátba nyilazzon, hogy a pofidra ess.
2015. jan. 16. 18:47
 14/19 A kérdező kommentje:
ok, köszi:D
2015. jan. 16. 19:12
 15/19 anonim válasza:

Nekem két nyilassal volt kapcsolatom. Egy biztos: a lehető legjobb szerető volt mind a kettő. A hétköznapi életben szerintem könnyen lelkesednek, hajlamosak felelőtlen kijelentéseket tenni. De nem mindegy, hogy milyen státuszban van a kapcsolatod. Eleinte minden pasi a legjobbat adja magából. Nekem nagyon rövid kapcsolatom volt velük, egyéb okokból szakadt meg, de már kezdett kijönni a negatív jellegzetességük, az, hogy a saját örömüket keresik leginkább egy kapcsolatban. Mondjuk ez sajnos minden emberre jellemző.

Pozitívan hatni rá? Szeretik a határozott, öntudatos nőket (de szerintem szintén minden férfiról elmondható), az igazán nőies (külsőleg és belsőleg is) nőket, azon kívül a szex különösen kiemelt jelentőséggel bír náluk. Én kos vagyok, azért szerencsés volt a helyzet, mert nem tudtunk egymással betelni. De aki esetleg nem annyira vérmes, annak lehet godja belőle. Többet nem tudok, mert mint írtam is, pár hónapos kapcsolatok voltak.

35/N

2015. jan. 21. 14:29
 16/19 anonim ***** válasza:
A kos milyen volt?
2015. jan. 28. 17:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha őt akarnád megismerni, nem pedig idegenektől butaságok alapján összeírt előítéleteket ráhúzni, akkor többre mennél annál a srácnál... de komolyan...
2015. jan. 29. 13:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Ahogy a #15 írja!

"Eleinte minden pasi a legjobbat adja magából."

Így van, bolond lenne, ha nem ezt tenné!

Ám mutassatok olyan nőt, aki nem ezt teszi és már az ismeretség legelején is előjön belőle a sárkány!

.

Az, hogy az illető 31 éves, egy dolog. Kérdésed megválaszolásához ismerni kéne neveltetését, szocializációját. Ha gyerek korában ütve-vágva volt, mint anyja, akkor sok jót ne várj tőle, csillagjegyétől függetlenül!

.

Bárkire, férfire/nőre negatív cselekedetekkel lehet hatni negatívan.

Az, hogy neki mi a negatív, más kérdés! Nem mindenki tűri az anyáskodást, az állandó felügyeletet, irányítási szándékot.

Neked jobban kell ismerned az illetőt, mint nekünk mindnyájunknak egüttvéve. Ha te nem tudod kérdésedre a választ, mi honnan tudnánk?

2015. febr. 2. 06:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Tele fogja pakolni a szobatokat Szalasi kepekkel.
2015. okt. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!