Mire számitsak egy nyilas pasival való ismerkedés során, mennyire megbizható ez a jegy, mivel lehet pozitivan, negativan hatni rá? 31 éves
Nem...leginkább kos, szűzzel, skorpióval volt
Vizöntővel nem...
Nyilassal sem ezért kérdezem, de csak osztják a semmiről az észt a gyökerek:)
Nekem két nyilassal volt kapcsolatom. Egy biztos: a lehető legjobb szerető volt mind a kettő. A hétköznapi életben szerintem könnyen lelkesednek, hajlamosak felelőtlen kijelentéseket tenni. De nem mindegy, hogy milyen státuszban van a kapcsolatod. Eleinte minden pasi a legjobbat adja magából. Nekem nagyon rövid kapcsolatom volt velük, egyéb okokból szakadt meg, de már kezdett kijönni a negatív jellegzetességük, az, hogy a saját örömüket keresik leginkább egy kapcsolatban. Mondjuk ez sajnos minden emberre jellemző.
Pozitívan hatni rá? Szeretik a határozott, öntudatos nőket (de szerintem szintén minden férfiról elmondható), az igazán nőies (külsőleg és belsőleg is) nőket, azon kívül a szex különösen kiemelt jelentőséggel bír náluk. Én kos vagyok, azért szerencsés volt a helyzet, mert nem tudtunk egymással betelni. De aki esetleg nem annyira vérmes, annak lehet godja belőle. Többet nem tudok, mert mint írtam is, pár hónapos kapcsolatok voltak.
35/N
Ahogy a #15 írja!
"Eleinte minden pasi a legjobbat adja magából."
Így van, bolond lenne, ha nem ezt tenné!
Ám mutassatok olyan nőt, aki nem ezt teszi és már az ismeretség legelején is előjön belőle a sárkány!
.
Az, hogy az illető 31 éves, egy dolog. Kérdésed megválaszolásához ismerni kéne neveltetését, szocializációját. Ha gyerek korában ütve-vágva volt, mint anyja, akkor sok jót ne várj tőle, csillagjegyétől függetlenül!
.
Bárkire, férfire/nőre negatív cselekedetekkel lehet hatni negatívan.
Az, hogy neki mi a negatív, más kérdés! Nem mindenki tűri az anyáskodást, az állandó felügyeletet, irányítási szándékot.
Neked jobban kell ismerned az illetőt, mint nekünk mindnyájunknak egüttvéve. Ha te nem tudod kérdésedre a választ, mi honnan tudnánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!