Ez igaz lehet? Miért ne kezdj, bizonyos csillagjegyekkel?
Az összes negatívum, amit leírt azokról a jegyekről, akikkel komoly kapcsolatom volt (oroszlán, rák, nyilas, skorpió) betalált. Én kos vagyok: betalált. Ráismerek a negatív tulajdonságaimra. De! Ebből a cikkből nem azt kell kihámozni, hogy miért ne kezdj velük, amúgy a cikkek címei nagyon rosszul vannak megválasztva a neten, csak ezeket jó tudni, és a helyén kell kezelni. Szerintem még jó is, ha az elviselhető mértékben jelen lévő hibákról tudod, hogy nem a párod, rokonod, bárkid hibája, hanem egyszerűen ilyen a személyisége. A nyilas őszintesége például a pozitív tulajdonságoknál is felsorolható lenne, mert én azt nagyon bírtam! Persze, ha olyat mond őszintén, ami neked rosszul esik, akkor már mindjárt rossz tulajdonságnak számít :)
Szóval szerintem ez a cikk segít abban, hogy a helyén kezeljük az embereknek bizonyos megnyilvánulásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!