Pusztán a születési dátumomból meg lehet állapítani hogy mit tartogat számomra a jövő?
hogyha már jóslásról van szó .. szerintem inkább ne tudja az ember , hogy mit tartogat számára a jövő elég , hogyha a jelenbe élünk és kivárjuk a sorunkat , majd csak hiszünk és reménykedünk , hogy szép jövőnk lesz. :) De hogyha hiszel abba , hogy magad is képes vagy szebbé és jóvá tenni a jövődet akkor nem kell nagy dolgoktól félni , annyit kell csak megjegyezni , hogy azért az életben mindig is lesznek valami akadályok , problémák amiket csak szimplán meg kell oldani , de persze rajtunk is függhet az egész , hogy hogyan és mennyire állunk hozzá a dolgokhoz hidd el. Gondolatnak teremtő ereje is lehet ezt még egy tanáromtól halottam , lehet kicsit hülyeségnek hangzik , de azért szerintem van benne valami
Természetesen IGEN!
A te jövőd és a veled egyidőben született bushmané azonos: amikor eljön a Nagy Kaszás visz mindkettőtöket.
No és másokat is, kivétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!