Kos jegyű férfinek mik a jellemzői?
En kos vagyok.
Onfejuseg, makacssag, azaz amit a fejembe veszek azt tuzon-vizen at elerem. Sokat nem agyalok a dolgokon, konnyen es gyorsan dontok komolyabb kerdesekben is.
Digo leírása rám is illik, szintén kos.
A makacsság mindenek felett. Ugyan akkor komolyan veszem a döntéseket és mérlegelem mások véleményét is, mégis sokszor magam feje után megyek.
Én kos férfi vagyok, bár pl az aszcendensemről nincs fogalmam, tehát ha hiszünk a dologban, akkor úgy lenne teljes a kép.
Szóval magam is tapasztalom magamon a híres önfejűségünket és nagyon (túl)fejlett igazságérzetünket.
Magam is öntörvényű vagyok, nem adok a konvenciókra, kicsit kívülállóként tekintek sokmindenre, ugyanakkor hatalmas lelkem van. Soha, de soha nem őszintétlen, "ami a szívemen, az a számon" típus. A korrektség és az igazságosság mindennél fontosabb. Felhozható a kitartás hiánya, a fellángolás, majd félúton abbahagyás. Na ez igaz. A hirtelen haragú, indulatosság éppúgy jellemez, mint az, hogy nem vagyok egy haragtartó típus. Ellenben, ha az igazságérzetembe gázol valaki, különösen, ha amúgy fontos az illető, akkor nagyon meg tudok bántódni. Fontos az elismertség, az, hogy felnézzenek az emberre. Emiatt talán sokan felszínes magamutogatónak hisznek, aki a kirakatba teszi a látványos státusszimbólumokat. Nem mondom, hogy nincs igazság is benne, de sosem a lenézős felsőbbrendűség motivál, hanem az az ún "elértem már valamit" életérzés.
Nagyon lelkes és a megszállottságig szenvedélyes tudok lenni. Ugyanakkor nagyon frusztrált, ha elnyomnak és szinte képtelen vagyok eltűrni a kiszolgáltatottságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!