A Skorpió tényleg a legszemetebb csillagjegy? Ismertek ilyen csillagjegyű embert, aki nem szadista?
Szadistának nem mondtam volna, az viszont tény, hogy a legtöbb fájdalmat skorpió csillagjegyű leányzó okozta nekem amihez nagy fokú egoizmus is tartozott.
Amennyiben párkapcsolat miatt tetted fel a kérdésedet nézd meg, hogy passzol-e hozzád egy skorpió, ha nem akkor nem ajánlom, azt viszont hozzá tenném vannak egyedi esetek s az ami velem történt nem törvényszerű, de ne is álltasd magadat.
A legönzetlenebb, legjóindulatúbb ember, akit ismerek, skorpió csillagjegyű.
Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy minden évben vagy egy hónap, amikor csupa szemét, szadista emberek születnek. :-)
# 4
Biztos, hogy azt akartad írni, amit írtál?
Én 2 skorpió jegyű embert ismerek (az egyikkel jártam is...) mindketten egoisták és nagyon bántóak voltak sokszor. Mintha szándékosan "szúrkálnának" másokat.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!