Egy csillag a horoszkópban mégis 2 különböző ember?
Figyelt kérdés
Nem vagyok horoszkóp mániás, de általában az azonos csillagjegyű emberek hasonlitanak. Én nyilas vagyok, az osztálytársam és egyben barátnőm is az, de egy ideje nem vagyok biztos miért, nagyon idegesit a jelenléte. Nkm feltünési viszketegségem van, neki is, s mivel ő hamarább vágott bele hát ő az osztály közepe most és kezdünk elhidegülni egymástól, mivel én sosem leszek az ő nézőközönsége és ezért azokkal dumálok, akikkel ő csak ritkán. Mert ahol ő ottvan ott ő kell legyen a középpontban és nem én. Teljesen megőrültem, mi van velem ?2010. jan. 29. 17:57
1/7 anonim válasza:
Megmagyaráztad. Ugyanúgy viselkedtek. Miért lennétek különbözőek?
2/7 anonim válasza:
ha már horoszkóp, vedd figyelembe az aszcendenst is, az meg attól függ hogy ki milyen napszakban született.
pl. ismerek valakit akinek ugyanazon a napon van a születésnapja mint nekem (csak épp 4 évvel idősebb nálam) és nagyjából semmiben nem hasonlítunk egymásra.
3/7 anonim válasza:
Akkor már vedd figyelembe a kínai horoszkópot is, ami 12 éves ciklusú, és évente vált.
4/7 anonim válasza:
ha kicsit mélyebben utánanéznél tudnád, hogy mennyi tényező befolyásolja a dolgokat. nem csak az aszcendens hanem, hogy melyik ház, melyik bolygó, milyen szög. nem elég kiragadni egy egy tényt, az egészet összefüggéseiben kell látni. ráadásul minden jegynek három megélési szintje van...
5/7 anonim válasza:
Igen. A fiúnl és a lánynál is mást jelent egy adott csillagjegy.
6/7 anonim válasza:
(előző válaszadó)De ha azonos neműek akkor nem tudom.
7/7 anonim válasza:
ezekszerint azert nem tudtok egyhelyt lenni,mert teljesen olyanok vagytok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!