Szűz napjegy, kos holdjegy, mérleg aszcendens. Ez milyen jellemre utal?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 20:09
2/5 A kérdező kommentje:
A holdjegyem valójában bika. Elnéztem.
2014. nov. 12. 21:15
3/5 anonim válasza:
Mint Mérleg ascendens Szűz napjegy a lényeg NE zárkózz be . Légy nyitott
4/5 anonim válasza:
Semmilyenre. A bolygók és csillagok látszólagos együttállása semmilyen hatással nincs a jellemvonásokra, az asztrológia csak egy régről ránk maradt babona.
5/5 anonim válasza:
Nem akarom ócsárolni amiben hiszel,de ezeknek hozzád semmi köze.Nehogy már egy ilyen sajtóhoroszkóp mondja meg hogy milyen ember vagy!Amit írnak elhiszed és ahhoz igazodsz?Ezek amúgy sem igazi aszrológia,csak írtak valamit amiben könnyű magadra találni.Régen én is néztem a horoszkópomat meg hasonlókat, de egyik sem volt igaz vagy rám jellemző, azótaom hogy badarság ezeknek hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!