Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ismersz Majom csillagjegyűt...

Ismersz Majom csillagjegyűt (kínai horoszkóp)? Ha igen, mit gondolsz róla, milyen embernek ismerted meg?

Figyelt kérdés
Én is ebben a kínai évben születtem, állítólag az emberek szerint a legnegatívabb jellemzőkkel rendelkezik (olyan "legrosszabb", mint a nyugatiban a Szűz/Skorpió). Szerintem belül egyik Majom sem rossz, csak a külvilág nem érti a pszichológiánkat. Kíváncsi vagyok, ha ismersz ilyen embert, mit gondolsz róla! Köszi F/22

2014. nov. 5. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hakapeszi, mi az a "M" ott a neved végén? :DDD

Ravaszságot szoktak tulajdonítani, eszességet, fürgeséget.. De önzőséget nem... és nem utált, keleten egyáltalán nem. Egy jó könyv, érdemes elolvasni! Gyönyörű képet kaphatsz a keleti kultúráról, a buddhizmusról. :D

Vu Cseng-En A nyugati utazás, avagy a Majomkirály története

[link]

[link]

2014. nov. 5. 20:56
 12/16 Mcgalagony17 ***** válasza:

Szia! Ismertem egy Majom-Mérleget, aki elég kétszínű volt, illetve barátom Majom-Skorpió. Elég csípős a modora, öntörvényű és zárkózott, viszont nem lehet mellette unatkozni sem programilag sem érzelmileg. Szóval elég vegyesek a tapasztalataim :)

20 ( L)

2014. nov. 6. 00:52
 13/16 anonim ***** válasza:
általában ügyes probléma megoldó , talpraesett. Mivel nem 12 típusú ember van, nem lehet tudni, még ha majom évében is született, hogy milyen. Nincs két egyforma Mérleg, nincs két egyforma majom se. Sokkal összetettebb az asztrológia, mint azt egyesek gondolnák. Ha hozzá veszem az ascendensét is még akkor is különböznek.
2014. nov. 6. 06:48
 14/16 anonim válasza:

Hát,azt mondtad a majom a legrosszabb mint a szűz\skorpio.

Hát, én szűz mjom vagyok, és szerintem, nem negatívum a jellemzői. Energikus, szereti a csínnyeket stb.

2016. máj. 12. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:
ne akard tudni, komolyan falnak megyek már akkor is ha rá gondolok!!!
2016. okt. 6. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Soha nem skatulyázom be az embereket csillagjegyük szerint. Egyik szerint sem.

Hozzá kell tennem azért, hogy majom gondolkodásút, viselkedésűt többet is ismerek. Egyik sem vonzó.

2016. okt. 7. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!