Ismersz Majom csillagjegyűt (kínai horoszkóp)? Ha igen, mit gondolsz róla, milyen embernek ismerted meg?
Hakapeszi, mi az a "M" ott a neved végén? :DDD
Ravaszságot szoktak tulajdonítani, eszességet, fürgeséget.. De önzőséget nem... és nem utált, keleten egyáltalán nem. Egy jó könyv, érdemes elolvasni! Gyönyörű képet kaphatsz a keleti kultúráról, a buddhizmusról. :D
Vu Cseng-En A nyugati utazás, avagy a Majomkirály története
Szia! Ismertem egy Majom-Mérleget, aki elég kétszínű volt, illetve barátom Majom-Skorpió. Elég csípős a modora, öntörvényű és zárkózott, viszont nem lehet mellette unatkozni sem programilag sem érzelmileg. Szóval elég vegyesek a tapasztalataim :)
20 ( L)
Hát,azt mondtad a majom a legrosszabb mint a szűz\skorpio.
Hát, én szűz mjom vagyok, és szerintem, nem negatívum a jellemzői. Energikus, szereti a csínnyeket stb.
Soha nem skatulyázom be az embereket csillagjegyük szerint. Egyik szerint sem.
Hozzá kell tennem azért, hogy majom gondolkodásút, viselkedésűt többet is ismerek. Egyik sem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!