Mi a dominánsabb?
Figyelt kérdés
Mi a dominánsabb?
Az aszcendens, a holdjegy vagy a csillagjegy?
Mert van ugyebár a csillagjegyünk amiben születtünk, és van a holdjegy és az aszcendens de melyik a dominánsabb amelyik jobban befolyásolja a személyiségünket vagy aminek több értelme van hogy ránk illik vagy ilyesmi.
2014. okt. 28. 07:12
1/5 anonim válasza:
Nálam egyértelműen a csillagjegy dominál. Oroszlán vagyok,azt nem igazán nyomja el semmi. Az aszcendensem amúgy nyilas,ami szintén tűz jegy,és a holdjegyem mérleg,ami talán nagyon kicsit vissza tud fogni.
2/5 A kérdező kommentje:
Én halak csillagjegy rák holdjegy és oroszlán aszcendens vagyok 23/ F
És nem tudom hogy ilyenkor melyik a dominánsabb vagy mi számít annak?
2014. okt. 28. 08:21
3/5 Legoman válasza:
A csillagjegyet a bolygók állásából mondják meg. Ezért a csillagjegy, csak az adott bolygók állásainak a megnevezése. De amúgy mindkettő befolyásolja, de nem lesz különböző csak részletesebb.
4/5 A kérdező kommentje:
mindkettö azaz melyik kettö?
csillagjegy és az aszcendens, vagy a csillagjegy és a hold jegy?
2014. okt. 28. 08:59
5/5 anonim válasza:
Én az ascendens helyzetét sokszor dominánsabbnak/uralkodóján keresztül/tartom: főleg ha valaki nem az első dekádba esik. Holdjegy az utolsó mindenféleképpen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!