Mennyire lehet pontos egy asztrologiai elemzes, ha nem tudjuk a szuletesi orat, percet?
Uganannyira, mintha tudod.
Semennyire!
Az élet nem a születéssel, hanem a fogantatással kezdődik!
Istenem, ennyi hülyét egy helyen... hol is láttam? Na mindegy.
Elég a napot kiszámítani, lehetőleg londoni idő szerint, mert az van átellenben a dátumelválasztóval, és így még elfogadható. Nem kell semmiféle asztrológiai elemzés, levélben megtanítom neked, hogyan számítsd ki, hogy ki, vagy mi vagy.
Előjáték csak akkor van, ha ven végjátáék is.
Ha van végjáték és a játék vége fogantatás, akkor van az élet kezdete!
.
Ki meri álítani, hogy a pocakban 9 hónapig fejlődő embrió mindaddig nem él, míg meg nem születik?
Koszonom a valaszokat :)
Igazabol abban nem hiszek, hogy az dont el mindent, amikor szuletunk, de az teny, hogy nagyon sok jellemzo igaz.
Kedves #9-es, csillagjegyek márpedig léteznek, csak utána kellene nézni, milyen hasonlóság van egyes csillagjegyek statikái, és a hozzájuk rendelt lelkek között. De látszik, hogy úgy kritizálod a témát, hogy nem is foglalkoztál vele. Az értelmes kritika úgy épül fel, hogy előbb megnézem, mit is akarok kritizálni, nem csak öntöm szófosásként a saját véleményeimet.
Hasonlítsd össze több családtagod, barátod, vagy akár a saját horoszkópodat és a jellemedet. Akár a kínai horoszkópot, az még pontosabb is, mint az európai. Hogy lehet az, hogy nekem a horoszkópba mindig az van írva, ami a valóságban is a jellemem? És már azelőtt az volt, hogy a horoszkópot megismertem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!