Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Skorpió csillagjegyű emberek...

A Skorpió csillagjegyű emberek milyenek párkapcsolat terén és mely csillagjegyűekkel jönnek ki legjobban? Melyek a szerencsés/esélyes párosok?

Figyelt kérdés
Ha nem hiszel az ilyesmiben és csak trollkodni jössz, hát nem bánom, de ha gyenge a színvonalad, akkor jelentem a válaszod. ;)

2014. okt. 21. 20:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Megbízhatatlan ès link volt mindkettő. Olyan nagyon szabad a nyilas, a mérleg pedig magam sem tudom. Egyszer akart, majd nem akart.
2014. okt. 21. 21:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz, hogy döntésképtelen volt?
2014. okt. 21. 21:46
 13/18 Masked Magician válasza:
2014. okt. 21. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Itt jönnek a buta általánosítások, mit a 8-as válasz. A szüleim Skorpió-Mérleg páros, 40 éves házasság, szeretik, tisztelik egymást, olyan igazi jóban-rosszban kapcsolat. Én erősen Nyilas "érdekeltségű" horoszkóppal Skorpiót választottam életem párjául.

Két pontosított születési horoszkóp összevetése is csak azt mutatja meg, mik okozhatnak nehézségeket, hol lehetnek a közös pontok egy kapcsolatban. Nagyon nem úgy működik, hogy két csillagjegy összeillik, vagy sem.

2014. okt. 21. 22:20
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ja, és ha egyszer becsapod, ott vége. Nem mutatja ki, de soha az életben nem lesz már a régi. Csak lassan eltávolodik érzelmileg, majd lelép. Ezt magamból kiindulva mondom."

Ez igaz, én is így szoktam. Skorpió vagyok, skorpió aszcendenssel, Ikrek-Rák üresjáratú Holddal.

Tehát elég magamat elviselni; volt egy élettársam, akivel 17 évig éltem együtt, ő Vízöntő volt; most pedig van egy Mérleg-Vízöntő-Szűz férjem, akivel 5 éve jól megvagyunk.

Szerintem a Vízöntő jegy a legjobb a Skorpiónak, de a Kosokat, Oroszlánokat, Nyilasokat mindenképp kerülje, mert sok lesz a veszekedés.

Ja, és nemcsak a Napjegyet kell nézni, hanem az aszcendenst és a Holdjegyet is fontos!

2014. okt. 22. 19:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rengeteg skorpió férfihez volt "szerencsém", így sikerült alaposan kiismernem őket...

Csupa szív emberek, nagyon érzelmesek, képesek egy klasszikus zenén sírva fakadni. Mindent komolyan vesznek, alaposak, pontosak (kapcsolatban és munkában egyaránt), kitartóak. Nagyon jó érzékük van a művészetekhez. Vezető egyéniségek. DE !!! Mindezek ellenére képtelenség (!!!) megbízni bennük (max a kapcsolat legelején, amikor még nem ismered az igazi jellemüket), mert rejtegetik az érzéseiket; nagyon nehéz abba a hangulatba hozni őket, hogy őszintén beszéljenek veled; nem tűrik, ha rossz színben tüntetik fel őket, így inkább hazudoznak, tagadnak, kavarják a dolgokat; mindennél jobban féltékenyek, annak ellenére, hogy ők azt csinálnak, amit akarnak; mindent az irányításuk alatt akarnak tartani, parancsolgatnak és nem tűrik, ha valami nem úgy megy, ahogy ők gondolják, képtelenek elfogadni más szemszögből a dolgokat; kritikusak, sokszor nagyon bántóak tudnak lenni (bár nem szándékosan, egyszerűen szeretik ezt az "izgalmát" a dolognak, hogy valakit kikészíthetnek); csak a saját igazukban hisznek, nagyon nehezen alkalmazkodnak. Aki egy skorpióban őszintén, 100%-osan meg tud bízni, az valami természetfeletti képességekkel rendelkezik, vagy legalább is rendkívül naív :D Mert egy skorpiót soha nem fogsz tudni irányítani, és csak annyit mond el, amennyit ő akar, olyan jól megformázva a mondatait, hogy ne vedd észre bennük a turpisságot. Egyébként betegesen bizalmatlanok az emberi fajra úgy általában, lehet, hogy mert magukból indulnak ki... Imádják a szexet, minden mennyiségben, bárkivel és bárhol, csak minél vadabb, perverzebb, mocskosabb legyen. Mivel nagyon erős jellemek, a legtöbb jegyet (főleg a víz és föld jegyeket) elnyomják, ami neki teljesen megfelel, mert azt csinálhat, amit akar. Lélekben egy erős partnerre vágyik, aki próbára teszi őt, akivel versenybe szállhat, aki legalább olyan provokatív, élvhajhászó és megrendíthetetlen, mint ő (tűz jegyűekre jellemző ez egyébként), viszont ezekkel pont azért nem működik a kapcsolata, mert képtelenek eldönteni az erőviszonyokat. A skorpió talán az alkalmi kapcsolatokra lett "feltalálva"... Annak legalább a legjobb. Csak ne szeress bele, mert szenvedni fogsz.

(kos vagyok)

2014. okt. 25. 13:41
 17/18 anonim válasza:
100%

Bak nő vagyok, eddig igazán egyetlen skorpió férfival volt "szerencsém" megismerkedni.

Ami a legjellemzőbb rájuk, hogy az első pillanatban "megragadják" az embert, valami olyan vonzás/taszítás van bennük, hogy nincs, aki közömbös lenne irántuk. Képes az ujjai köré csavarni bárkit, olyan kisugárzás, erő van bennük, hogy ha nem fordítod el a fejedet, menthetetlen vagy. A megismerkedés kezdetén a legjobb oldalukat mutatják, bámulatosan képesek irányítani az embereket, végigviszik az akaratukat, igazi céltudatos személyiségek, kitartóak, rendkívül intelligensek és okosak, ugyanakkor fékezhetetlenek; fontos számukra a társaság, de a folyamatos zaklatást nem bírják, szükségük van magányra, amikor elvonulnak a világ elől. Ha egy skorpió beléd mélyesztette a fullánkját, akkor nincs kibúvó. Olyan mélyen belelátnak az ember lelkébe, hogy észre sem veszed, és mindent kiszed belőled, de ő titokzatos marad, és csak ritkán fedi fel, mit is érez valójában. És igen, nagyon fontos számukra a szexualitás, igazi érzéki szeretők, de rövid ideig, inkább barátnak válaszd, mint kapcsolatnak. Ellenségnek pedig semmiképp, mert vitatkozásban hajthatatlan, a véleményét nem tudod megváltoztatni. Nagyjából ennyi. A többi skorpió, akit ismerek, szintén hasonló, én nem tartom rossz jegynek, mert intenzív, mély lelki világuk van, még ha nagyon nehéz is elviselni a szélsőséges viselkedésüket.

2014. nov. 7. 22:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Skorpió nő vagyok. Leszögezném így a válaszom elején, hogy az asztrológia akkor valósul igaznak ha az ember hisz benne, ha nem hisz benne, vagy szimplán leszarja, akkor vagy nem igaz/ vagy kitudja,mert rá se néz a horoszkópra. Én hiszek benne, nekem is és a körülöttem lévő embereknek is bevált. A Skorpió víz jegy,a Halakkal és a Rákkal együtt szóval ez a 3 jegy összeillik. A 3 vízjegy összeillik még a 3 föld jeggyel: Bak, Bika, Szűz. Ez havontai is, kiszámoltam : fél év,azaz Bika-Skorpió Rák-Bak , Halak-Szűz szinte tökéletes pársot alkotHAT HA a sok veszekedést képesek elviselni a kapcsolat elején,máskülönben hamar véget érnek közös útjaik. 4 hónap minden jegynél : 4 havonta az elemedhez tartozó másik 2 jegy jön ki, azaz épp nálam Skorpiónál Halak,Rák. Például egy Ikreknél a Mérleg meg a Vízöntő fog kijönni. A Skorpió-Szűz és Skorpió- Mérleg párosítás hasonló, még ha a Mérleg levegő a Szűz föld jegyű is, mivel a Szűzzel hasznos párost alkothat a Skorpió ha a Szűz nem unalmas. Egy Skorpiónak kell az izgalom. A Mérleg levegő jegyű, azaz taszítanák egymást, de a Mérleg és a Skorpió mégis működő képes páros tud lenni, mindketten szeretik a romantikát, mindaddig szép és jó amíg a Mérleg okot nem ad a Skorpiónak a féltékenykedésre. A Skorpió eléggé féltékeny jegy, a Mérleg meg szabad és független akar lenni, pont mint az eleme a levegő.
2015. jún. 18. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!