Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A kérdésem családi horoszkópos...

A kérdésem családi horoszkópos lenne. A többi lent. (? )

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval Horoszkóp alapján mi mondható el erről a családról: Ikerek anya, Bak apa, A nagyobbik gyerek(lány) Szűz a kisebbik (fiú) pedig Vízöntő. A kérdés adott. Nem várok profi fejtést meg ilyesmi csak úgy valamit mégis :D

2014. okt. 3. 19:32
 1/3 anonim válasza:
Apuka komoly, anyuka sokat beszel, a lany komoly, a fiu pedig nem szereti ha korlatozzak. Osszesegeben jol kijonnek.
2014. okt. 3. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem baromsag amit mondok,komolyan semmikepp ne vedd de nekem mint laikusnak ez jut eszembe:

Iker anya: rengeteget beszel,felszines es szetszort ket perc alatt langol fel pasik irant,egyebkent pedig kimondottan ertelmes

Bak apa: O a realitas es a stabilitas a csaladban,elvileg kiegyensulyozzak egymast,neki fontos a csalad es az otthon

Szuz lany: O a rendszer es a rendszereto a csaladban,eleg megfontolt,koranal erettebb

Vizonto fiu: Folyamatosan mereng es gondolkozik,kvazi a sajat vilsgabn el es azon tul h kommunikagiv az igazan fontos dolgokat magaban tartja:-))

Az h ennnyi kulonbox ember h kooperal egymassal az rejtely,de attol meg mukodhet:-))Az apa az aki osszetartja a csaladot es a lany:-))

Szoval nekem ez jutott eszembe de en laikus vagyok plusz nyilas:-))

Az en csaladom egyszerubb es forditott: Anyu Bak,Apu Ikrek en Nyilas es a tesom Vizonto es remekul mukodik,apu is huseges anyu pedig abszolut a beke szigete a tesom pedig az orok melazo,a jokedv pedig en vagyok:-)))

Ferjem csaladja dobbenet de mindenki oroszlan:a ferjem a tesoja,a szuleik,a ferjem tesojanak a gyereki is,a sogornom is:-)))

2014. okt. 3. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Van fontosabb kérdés is egy családnál!

A Bak apa rendszeresen veri-e az Ikret anyát és a gyerekeket?

A Szűz lány gyakran váltogatja-e partnereit, a Vízöntő fiú pirománis-e?

Ha négyőjük együttműködése családként jól valósul meg, érdekes-e, ki milyen hókuszpók-jegyű?

2014. okt. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!