Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akinek rák a horoszkópja...

Akinek rák a horoszkópja (férfi), az tényleg hűséges? Van vkinek ebben tapasztalata?

Figyelt kérdés

2014. szept. 29. 12:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És egy rák pasi kollégám is elég lazán veszi az életet. Igaz ugyan, hogy az egyetlen szerelmét keresni még így is, hogy elvált és van két felnőtt gyereke, de nem riad vissza attól, hogy amíg meg nem találja, addig is jót szórakozzon a lehetséges személyekkel...
2014. okt. 3. 10:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgyhogy kérdező! Ha biztosra akarsz menni, legjobb ha inkább a tűzjegyűek között nézelődsz! Ők teljesen őszinték. Amelyik azt mondja, hogy szeret és hűséges, abban simán megbízhatsz. Ha csélcsap, akkor ezt sem fogja titkolni, könnyű eligazodni rajtuk!
2014. okt. 3. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Bár állítólag hűséges, családszerető típus,azt írják róla,már nem vagyok benne biztos.

23 évig azt hittem, az.

Akkor volt egy mélypontunk, és kihasználta a helyzetet.Egy jóval fiatalabb nőismerősének már régóta tetszett....és volt egy rövid viszonyuk.

Előtte, és utána se tudok más esetről.Szerinte is csak ez az egy esete volt...hát nem tudom...lehet én voltam naiv.

De ezt se néztem volna ki belőle,mert nem valami beszédes típus, és nem flörtölt soha más nővel,inkább az a típus,akivel kikezdenek, és nem mond nemet, nehogy férfiatlannak tűnjön...:)

2014. okt. 3. 13:01
 14/16 anonim válasza:

A Rákok férfiban és nőben is nagy igényűek. Egy pici szemöldökráncolás, vagy visszatérő vitás helyzetek kialakulását követően érzelmileg képesek teljesen lezárni. Azt állítják az előttem szólók, hogy hazugok is, amiben asztrológusként azt kell mondjam némi igazság van. Általában önvédelemből hazudnak, legalábbis ők így gondolják. Kerülik a konfliktust, ha nem is úgy, mint a Mérlegek. És van egy nagyon fontos dolog a Rákokkal kapcsolatban: A gyermekkori példát az átlagnál többször másolják le a párkapcsolatban. Lényegében ekkor dől el minden, olyan 8-10 éves korukig, hogy képesek lesznek-e az őszinte és stabil párkapcsolatra, vagy sem. Amúgy a Tűz jegyűek sem feltétlenül őszinték, de ők általában másképp oldják meg a gondjaikat. Ritkább az, hogy egy rossz házasságot más karjában sírjanak el.

Üdv: Szofril

2014. okt. 14. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze. Egy 10 milliárd fényévre levő csillaghalmazban 5 csillag egymáshoz való pozíciója dönti el, hogy a férjed megdurrantja-e az új kolléganőjét? Gratulálok.
2014. okt. 20. 19:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Én Rák vagyok és a gyerekkori példát egyáltalán nem másoltam le életem során, ennyit a csodás asztrológiáról...
2014. okt. 21. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!