Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Volt már mérleg jegyű barátnőt...

Volt már mérleg jegyű barátnőtök? Milyen volt? Te milyen jegyű vagy?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat. :)

#mérleglotyó
2014. szept. 24. 19:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Te is az vagy jaj de jóóó!

Skorpió a skorpióval is passzol,kegyetlen páros:)

2014. szept. 24. 19:35
 12/36 anonim ***** válasza:
54%
Pár szóban a mérleg lányokról: iszonyatosan kommunikatívak, ez nagyon jó. Nagyon közvetlenek, de csak akkor fedi fel a valódi énjét, amikor 100%-ig tuti abban, hogy nem szivatod. Kellemes emberek, szexben nagyon hosszú előjátékt kívánnak mindig, mindennek megadják a módját az életben. Szeretik az eleganciát, a kényelmet, az egyszerű, de mégis letisztult dolgokat. Más világban élnek, álomvilágban és nagyon idealisták. Amit tapasztaltam, hogy konfliktuskerülőek, ami csodás, de még ha gond van, akkor is inkább hallgatnak, minden konfliktust kerülnek. Viszont gyülemlik bennük ez, és egyszer kirobban, de akkor vége végleg. Iszonyat élénk a fantáziaviláguk, sokat várnak el maguktól de másoktól is. Könnyen, ügyesen tekergetik a szavakat. :) A legnagyobb hiba a határozatlanságuk. Megtegyem-ne tegyem? Nem akarnak dönteni, tétováznak és odázzák a döntéseket. Azt várják, h maguktól megldódik majd minden. Utálnak dönteni. Halgatnak és nem is kicsit hangulatemberek :) Én ezt tapasztaltam a mérleg lányoknál.
2014. szept. 24. 19:36
 13/36 anonim válasza:

Én vízöntő! :)

16/L

2014. szept. 24. 19:37
 14/36 Láttál már,de mégse :) válasza:

Nem tudok róla.

Skorpió.

2014. szept. 24. 19:39
 15/36 anonim ***** válasza:
60%

Egyáltalán nem vagyok kommunikatív, utálom a hosszú előjátékot, nem vagyok elegáns és nemhogy könnyen, sehogy nem tekergetem a szavakat. Hangulatember sem vagyok. A többi igaz, de ezeket kb. minden emberre rá lehet húzni. Ennyit a horoszkópról és a megfigyelésekről. :D

Mérleg vagyok, mérleg aszcendenssel.

2014. szept. 24. 19:48
 16/36 anonim ***** válasza:
54%
#15: el vagy b aszva :D
2014. szept. 24. 19:49
 17/36 anonim válasza:
100%

Hangulat emberek a mérlegek rám negatív hatással volt a barátnőm,olyan volt mint egy birka.

Ráadásul ha olyanja volt alig beszélt,kifejezetten untatott.

Én is skorpió vagyok

2014. szept. 24. 19:50
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Én mérleg vagyok és sok általános tulajdonság igaz. Szeretem a békességet és nyugalmat magam körül, kerülöm a konfliktust, durva dolgokat. Talán rossz hír, de nem biztos, hogy jó ötlet mondjuk egy mérleg lánnyal horror filmet nézetni, hogy majd a karjaidba borul:) Szeretem a szép dolgokat, hogyha elakarsz bűvölni egy mérleg nőt akkor dobj be mindent , de nem nem a pénzt a lényeg. Túl rámenősnek sem szabad lenni. Mérleg, mint jegy benne van a nevében is, hogy két oldalról vizsgáljuk a helyzetet és nehezen jutunk döntésre. Féltékeny típusúak vagyunk és igényeljük a törődést. Persze van olyan mérleg, aki nem ilyen szóval ez egyén kérdése is.
2014. szept. 24. 20:48
 19/36 anonim ***** válasza:
18as vagyok. A 12es tud valamit.
2014. szept. 24. 20:50
 20/36 anonim ***** válasza:

# 17

Mérleg volt a barátnőd és te skorpió vagy? Ne keseríts már el. Ennyi volt a hiba, hogy nem beszélt? Azért kérdezem, mert mérleg vagyok és skorpióval fogok randizni. Lehet butaság ez a horoszkóp:))

2014. szept. 24. 20:53
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!