A Skorpió miért nem Tűz jegy?
Figyelt kérdés
úgy értem az jobban illene hozzá, nem? de javítsatok ku nyugodtan :)2014. szept. 23. 17:06
2/8 A kérdező kommentje:
te az vagy? :)
2014. szept. 23. 18:08
3/8 anonim válasza:
Nem, de érdekel ki mit fog írni az elemre. :)
4/8 anonim válasza:
Mert ez régi "konvenció " eredménye, a kos ,oroszlán , nyilas hármasból melyiket vennéd ki ? A skorpió/első dekádnál, első 10nap/ alapból bezár, mitől lenne tüzes ?
Az ascendens sokszor döntőbb ! Sokszor azért gondolják, mert a skorpiók a szex-re jobban kihegyezettebbek ! De azért itt sem lehet általánosítani....
5/8 anonim válasza:
Azért, mert megjárja az érzelmek mélységeit és magasságait. Ez víz tulajdonság. De egyébként szokták amolyan kettős jegynek tartani (tűz és víz). Remélem tudtam seggíteni! ;)
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a seggítséget :DD
2014. szept. 23. 18:44
7/8 A kérdező kommentje:
#4-es nekem vagy kos vagy oroszlán az aszcendesnem. mundig keverem a holddal :D
2014. szept. 23. 18:46
8/8 anonim válasza:
Szexben lehet, hogy a Skorpió tüzes, de a természetes messze áll a tűz jegyűektől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!